- Makaleler
- 27
Lütfen Technopat Sosyal avukatları yerini alsın. Bu davada herkesin sadece bu ikili hakkında (Herhangi bir siyasi ve taftarlık bir içerik oluşturmamak amacıyla; Opera kullanacaksın bro Vpn ile her yere giriyorsun, Opera GX ışıqlı mışıqlı oyuncuların en ılımlı tarayıcısı, Mozilla hümanistti diğerleri kapitalist, Yandex komünizmi savunur ya da Brave kullanacaksın ki kripto para zengini olup bu alemde cesur olacaksın tarzı diğer tarayıcıların bulunduğu gönderiler olmadan) internet tarayıcılarına getirdiği yenilikler dönemini ya da karanlık dönemlerini, avantajlarını veya dezavantajlarını, yapmış oldukları ya da yapamadıkları reklamlar ile kullanıcı sayılarını kendilerine çekip çekemediklerini savunmanızı istiyorum. Kendim hiç kimseye hangi taraftan olduğumu söylemeyerekten, oturumu başlatmak isterim. Başlamadan önce tüm avukatlara Technopat Sosyal kurallarına uymalarını ve söylenen bir yoruma karşı olan yorumun, yorum sahibine karşı incitme gibi davranışlar sergilenmemesini istiyorum. Kullanılan oylar geri değiştirilemeyecektir. Gayet tatlı ve eğlenceli bir konu olmasını diliyorum ve davayı başlatıyorum.
Son düzenleme: