Google Chrome Video Tam Ekran Yapınca javascript:void(0); yazısı

Magic_Lord

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben video izlerken tam ekran yaptığım da sol alt köşede bişey çıkıyor javascript bazende link çıkıyor. Nasıl düzeltebilirim ?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var. Video'yu kaynağından izleyince çıkmıyor ama Facebook sayfasında Youtube videosu izleyince çıkıyor. Sadece Google Chrome'da oluyor bu.

Evet var İdm ama sadece video indirirebiliyorum. Bozuk sanırım dosya indirilmiyor. Kaldırsam düzelir mi ?

Bende bir eklenti yok. Internet Dowland Menager de yüklü değil. Fakat aynı sorun bende de var. Gayet sinir bir durum. Şirketteki birkaç sistem de de oluyor.

Eklenti ile alakası yok. Nedenini tam olarak bilmiyorum ama bazen oluyor bazen olmuyor. Bence bilgisayarı yeniden başlatın ve sadece tarayıcınızdan videoyu açın. Tarayıcıyı kapatıp tekrar açmayı da deneyebilirsiniz.

Sorun Java değil. Sorun Flash player.
Yapmanız gereken chrome arama kısmına bunu yapıştırın:
  • chrome://plugins/
  • Sağ kısımda ayrıntılar'a tıklayın.
  • Adobe Flash Player kısmındaki Shockwave Flash 14.0 r0 olanı devredışı bırakın.
  • Eğer hemen altında bu yoksa: Shockwave Flash 15.0 d0, altta verdiğimi yükleyin.
Yeni sürümler için sonu d0 olan etkin olsun. Diğeri devre dışı olsun.
Adobe Flash Player 15 ve AIR 15 Çıktı
Adobe Flash Player 16 ve Air 16 yayınlandı

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı