Chrome çok fazla çerez, çöp ve veri aldığında bunları önbelleğinde tuttuğu için yavaşlıyor. Purera programı ile temizlik yapıyorum Tekrar yine hızlanıyor. bende bi problem yok valla mis gibi kullanıyorum.
Opera kişisel verilere saygı duymayan bir firma tarafından yönetiliyor. Daha önceden başka bir uygulama üzerinden pis bir şey yaparken yakalanmışlardı. Kişisel verilerinize değer veriyorsanız tavsiyem Opera kullanmayın.
Google da Opera'dan farksız. Mozilla, Google gibi kişisel verileri toplamıyor sadece çökme verilerini falan topluyor onu da zaten kapatabiliyorsunuz.
Opera gx indir bence çok güzel özellikleri var. Yeni duyurulan veya bedava olan oyunlara gx cornerla çok kolay bakabiliyorsun. Ayrıca chromedan daha az ram harcıyor opera.
Opera tarayıcısı Chrome'dan daha düşük bellek tüketmiyor. Ezbere bildiğiniz yanlışları kenara atıp, tarayıcıları test edin. Aşağıdaki görselde iki tarayıcıya da özel ayar yaptım. Opera GX teste eklemeye gerek yok. Normal Opera'dan daha ağır çalışan ve yüksek kaynak tüketen bir tarayıcıdır. @Kutay Canbek
Opera tarayıcısı Chrome düşük bellek tüketmiyor. Ezbere bildiğiniz yanlışları kenara atıp, tarayıcıları test edin. Aşağıdaki görselde iki tarayıcıya da özel ayar yaptım. Opera GX teste eklemeye gerek yok. Normal Opera'dan daha ağır çalışan ve yüksek kaynak tüketen bir tarayıcıdır. @Kutay Canbek