Google Chrome yavaşlıyor mu?

Chrome çok fazla çerez, çöp ve veri aldığında bunları önbelleğinde tuttuğu için yavaşlıyor. Purera programı ile temizlik yapıyorum Tekrar yine hızlanıyor. bende bi problem yok valla mis gibi kullanıyorum.

Senkronizasyon olayı olmasa telefonla kesinlikle Firefox kullanırdım.
Firefox'un da kendi hesap sistemi var. Şahsen ben kullanmıyorum ama kullanmak isteyene güzel gibi duruyor.

Firefox geçme Opera geç daha kullanışlı kolay her türlü en iyisi.
Opera kişisel verilere saygı duymayan bir firma tarafından yönetiliyor. Daha önceden başka bir uygulama üzerinden pis bir şey yaparken yakalanmışlardı. Kişisel verilerinize değer veriyorsanız tavsiyem Opera kullanmayın.

Google da Opera'dan farksız. Mozilla, Google gibi kişisel verileri toplamıyor sadece çökme verilerini falan topluyor onu da zaten kapatabiliyorsunuz.

Opera tarayıcısı Chrome'dan daha düşük bellek tüketmiyor. Ezbere bildiğiniz yanlışları kenara atıp, tarayıcıları test edin. Aşağıdaki görselde iki tarayıcıya da özel ayar yaptım. Opera GX teste eklemeye gerek yok. Normal Opera'dan daha ağır çalışan ve yüksek kaynak tüketen bir tarayıcıdır. @Kutay Canbek

Screenshot_4 (1).png

Son düzenleme:
Bu videoyu izleyin farkı analrsınız normal operadan bahsetmediğimi yukarıyı düzgün okusaydınız görürdünüz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Opera tarayıcısı Chrome düşük bellek tüketmiyor. Ezbere bildiğiniz yanlışları kenara atıp, tarayıcıları test edin. Aşağıdaki görselde iki tarayıcıya da özel ayar yaptım. Opera GX teste eklemeye gerek yok. Normal Opera'dan daha ağır çalışan ve yüksek kaynak tüketen bir tarayıcıdır. @Kutay Canbek

Eki Görüntüle 589463
Bu videoyu izlemeniz tavsiyem yukarıyı da düzgün okusaydınız benim operadan değil opera gx ten bahsettiğimi anlardınız. İyi günler diliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı