Google Chrome yüklenmiyor

Ferryan

Centipat
Selamun aleyküm herkese hayırlı akşamlar.
Yeni bir HDD aldım ve format attık bilgisayarcı ile. Formattan sonra Google Chrome yükleyemiyorum ve her seferinde hata veriyor, yuklenmiyor veya arka planda açık ise kapatın diye yazıyor. CTRL-ALT-Delete'den de kapatıyorum arka plandakileri ama bir türlü indiremedim. Sorum nedir soyler misiniz çözüm bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcının düzgün bir şekilde temiz kurulum yaptığına inanıyor musunuz? Google Chrome'a ait tüm dosyalarını silin ve arka plan hizmetlerini kapatıp tekrardan indirmeyi deneyebilirsiniz. Gözüken hatanın da ekran görüntüsünü paylaşabilme imkanınız bulunuyor mu?

Selamun aleyküm herkese hayırlı akşamlar.
Yeni bir HDD aldım ve format attık bilgisayarcı ile. Formattan sonra Google Chrome yükleyemiyorum ve her seferinde hata veriyor, yuklenmiyor veya arka planda açık ise kapatın diye yazıyor. CTRL-ALT-Delete'den de kapatıyorum arka plandakileri ama bir türlü indiremedim. Sorum nedir soyler misiniz çözüm bulamadım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Çözümünü bilmiyorum ama Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim.

Hepsini denedim hatta PC sıfırlama bile yaptım Windows 7 Ultimate kullanıyorum HDD yeni ve format atılıp ta aldım başka bir şey mi ters gidiyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı