Google Chrome'un şekli ve biçimi değişti

virüs olacağını sanmıyorum
Hocam uzantı bu google.com diye açıklama kısmında İngilizce yazı olan kısma tıkladım ondan sonra orijinal google chromeya dönmeye çalışırken bu link çıktı ve buna tıkladım onun haricinde google Chrome tarayıcının altında trend aramalar üstte görseller kısmı falan olurken o üçlü tire kırmızı renkli ve arama çubuğu mavi renkliydi onu çekemedim.

Hocam Android kullanıyorum sayfam normalde böyle iken görseller kısmının yanında olan üçlü tireye tıkladığımda google hata veriyor 404 hatası veriyordu ve kırmızı renkliydi arama çubuğum mavi renkliydi düzeltmeye çalıştım düzeldi ancak nasıl neden oldu bilmiyorum virüs müdür oturumum açık ve sifrelerim var endişeleniyorum

virüs olacağını sanmıyorum
Hocam sanmamakla mı oluyor sizce normalde google.com diye arattığımda arama sayfasında renkli google yazıları falan arama çubuğu gri renkli oluyor benimkisi birden değişti arama çubuğum mavi oldu tümü kısmının yanında yer alan tireler kırmızı renkli oldu ve hata verdi güncelleme sandım ama değil.

"google.co.uk" sanırım Birleşik Krallık için satın alınmış Google adresi.
Ekran fotoğrafı atabilir misiniz? Belki güncelleme ile değişmiştir.
Attım hocam bakabilirsiniz tarayıcının fotoğrafını da attım arama çubuğumun rengi değişmiş ve tümü içeriğinin yanında yer alan tirelere tıkladığımda 404 hatası aldım.

Hocam sanmamakla mı oluyor sizce normalde google.com diye arattığımda arama sayfasında renkli google yazıları falan arama çubuğu gri renkli oluyor benimkisi birden değişti arama çubuğum mavi oldu tümü kısmının yanında yer alan tireler kırmızı renkli oldu ve hata verdi güncelleme sandım ama değil.
anti virüs programı ile taratabilir misin . Cihazında anti virüs programı var mı ?

Virüs olacağını düşünmüyorum. Sizin "renkli tireler" bunlar olmalılar.

1694456809084.png

Mobilde renkli herhalde.

Virüs olacağını düşünmüyorum. Sizin "renkli tireler" bunlar olmalılar.

Eki Görüntüle 1940968

Mobilde renkli heherhalde.

Hocam bakın bu Android cihazımda Google Chrome sayfasını açtığımda çıkan normal sayfa. Sizin attığınız görselde o tümü seçeneği bende görseldeki gibi ve yanında tireler var Google logosunun altında da arama çubuğu var gördüğünüz üzere her girdiğimde o beyaz renkli olan arama çubuğunun rengi değişti o tümü kısmının yanındaki seçenek kısmı kırmızıya döndü ve 404 hatası verdi kendi kendine değişti bende yeniden başlattım sonra düzeldi anlatabildim umarım

Dosya Ekleri

• 20230911_211741.jpg
    20230911_211741.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 38
Hocam bakın bu Android cihazımda Google Chrome sayfasını açtığımda çıkan normal sayfa. Sizin attığınız görselde o tümü seçeneği bende görseldeki gibi ve yanında tireler var Google logosunun altında da arama çubuğu var gördüğünüz üzere her girdiğimde o beyaz renkli olan arama çubuğunun rengi değişti o tümü kısmının yanındaki seçenek kısmı kırmızıya döndü ve 404 hatası verdi kendi kendine değişti bende yeniden başlattım sonra düzeldi anlatabildim umarım.
Garip bir şeyler olmuş demek ki. Uygulamayı silip yükleyin. Hesaplarınıza yeniden girersiniz.

anti virüs programı ile taratabilir misin . Cihazında anti virüs programı var mı ?
Hocam tarattım ama bir sorun bulmadı ama durup durmadık yerde normal google sayfamın değişip telefonu yeniden başlattıktan sonra düzelmesi normal değil attığım şu görseldeki tümü kısmının yanındaki seçenek kısmı çalışmıyor farklı bir gorsel sayfa vardı ve kırmızıya döndü tireler

Garip bir şeyler olmuş demek ki. Uygulamayı silip yükleyin. Hesaplarınıza yeniden girersiniz.
Hocam uygulamayı silip nasıl yeniden gireyim telefonla beraber gelen uygulaması değil mi şifreyi falan değiştirip iki aşamalı doğrulama da getiremiyorum benim telefonuma bağlı değil cihazimda önemli şeyler var antivirusle tarama yaptim bir şey çıkmadı google Chrome virüsü nasıl taranacak anlaşılacak?

Dosya Ekleri

• 20230911_211741.jpg
    20230911_211741.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 26
Hocam uygulamayı silip nasıl yeniden gireyim telefonla beraber gelen uygulaması değil mi şifreyi falan değiştirip iki aşamalı doğrulama da getiremiyorum benim telefonuma bağlı değil cihazimda önemli şeyler var antivirusle tarama yaptim bir şey çıkmadı google Chrome virüsü nasıl taranacak anlaşılacak?
Neler yaşadınız bilmiyorum ama söyleyecek bir sözüm kalmadı.
Verilerinizi ve şifrelerinizi bir şekilde yedekleyip format atın, temiz başlayın.

Verilerinizi ve şifrelerinizi bir şekilde yedekleyip format atın, temiz başlayın.
Hocam sanırım farklı bir googleye giriş yapmışım ben de tam bilmiyorum ama chrome o haldeyken bağlantıyı kopyalamıştım bıraksam sizde tarasanız olur mu

Hocam sanırım farklı bir googleye girmişim yani yeniden başlattıktan sonra neden böyle bir sorun olur anlamıyorum. Linkini almıştım buraya bıraksam olur mu

Neler yaşadınız bilmiyorum ama söyleyecek bir sözüm kalmadı.
Hocam şimdide form önerisi bildirimi alıyorum Google'dan ne yapabilirim?

Yüksek ihtimalle güncellemedir çünkü Google arayüzünü yakın zaman önce yeniledi.
Hocam görselleri bıraktım güncelleme falan değil Android üzerinden girdim her şeyi değişmişti renkler falan değişmişti tümü seçeneğinin yanında yer alan tire kırmızı renkliydi tıkladığımda ise 404 hataları vermeye başladı telefonu yeniden başlattığımda düzeldi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı