ahududu bey Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 79 28 Nisan 2021 #1 Google'da sadece bir adet sekme açık. O da YouTube yine de bu denli RAM ve GPU harcıyor. Bu normal mi nasıl düzeltebilirim bu durumu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Google'da sadece bir adet sekme açık. O da YouTube yine de bu denli RAM ve GPU harcıyor. Bu normal mi nasıl düzeltebilirim bu durumu?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 28 Nisan 2021 #2 Video çözünürlüğü ne? RAM kaç GB? GPU ne? Artı 0 Eksi
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Nisan 2021 #3 Ram kaç GB? Artı 0 Eksi
Shuj Megapat Katılım 6 Kasım 2015 Mesajlar 576 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 Edge kullanıyorum kafam rahat daha az kaynak kullanıyor Chrome'dan farkı da yok özellik olarak. Tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Edge kullanıyorum kafam rahat daha az kaynak kullanıyor Chrome'dan farkı da yok özellik olarak. Tavsiye ederim.
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 28 Nisan 2021 #5 4 GB RAM'ya da 8 GB RAM varsa doğal o RAM kullanımı. Edge kullanın derim. Dosya Ekleri Screenshot_33.png 163,3 KB · Görüntüleme: 104 Artı 0 Eksi
berkayx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.506 Çözümler 18 28 Nisan 2021 #6 Önceliği düşüğe almanız belki bir nebze fayda olur. Onun harici Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim, orada kullanılacak RAM'i belirleyebiliyorsunuz. Artı -12 Eksi
Önceliği düşüğe almanız belki bir nebze fayda olur. Onun harici Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim, orada kullanılacak RAM'i belirleyebiliyorsunuz.
ardabicer06 Picopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #7 Opera geç keyfine bak. Artı -12 Eksi
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 28 Nisan 2021 #8 İşlemciniz nedir? Açtığınız videonun çözünürlüğü nedir? Kaç GB RAM'iniz var? Bu olurken Chrome ne kadar süredir açıktı? Artı 0 Eksi
İşlemciniz nedir? Açtığınız videonun çözünürlüğü nedir? Kaç GB RAM'iniz var? Bu olurken Chrome ne kadar süredir açıktı?
KS KS ahududu bey Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 79 28 Nisan 2021 #9 Revivmeooi dedi: İşlemciniz nedir? Açtığınız videonun çözünürlüğü nedir? Kaç GB RAM'iniz var? Bu olurken Chrome ne kadar süredir açıktı? Genişletmek için tıkla... İşlemcim i5 6200 2.3 GHz 1080p 8 GB RAM Chrome uzun süre açık değildi. En fazla 30 dk ardabicer06 dedi: Opera geç keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Google de eklentiler olduğu için bırakmak istemiyorum. berkayx dedi: Önceliği düşüğe almanız belki bir nebze fayda olur. Onun harici Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim, orada kullanılacak RAM'i belirleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama Google'deki eklentiler yüzünden Google'yi bırakmak istemiyorum ReznooW dedi: 4 GB RAM'ya da 8 GB RAM varsa doğal o RAM kullanımı. Edge kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Edge Google gibi eklentilere sahip bir tarayıcı mı? Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: İşlemciniz nedir? Açtığınız videonun çözünürlüğü nedir? Kaç GB RAM'iniz var? Bu olurken Chrome ne kadar süredir açıktı? Genişletmek için tıkla... İşlemcim i5 6200 2.3 GHz 1080p 8 GB RAM Chrome uzun süre açık değildi. En fazla 30 dk ardabicer06 dedi: Opera geç keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Google de eklentiler olduğu için bırakmak istemiyorum. berkayx dedi: Önceliği düşüğe almanız belki bir nebze fayda olur. Onun harici Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim, orada kullanılacak RAM'i belirleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama Google'deki eklentiler yüzünden Google'yi bırakmak istemiyorum ReznooW dedi: 4 GB RAM'ya da 8 GB RAM varsa doğal o RAM kullanımı. Edge kullanın derim. Genişletmek için tıkla... Edge Google gibi eklentilere sahip bir tarayıcı mı?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 28 Nisan 2021 #10 berkayx dedi: Önceliği düşüğe almanız belki bir nebze fayda olur. Onun harici Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim, orada kullanılacak RAM'i belirleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hicbir ise yaradigi yok. Kullandiginiza pisman ediyor. Kasmalar mi dersin, donmalar mi dersin, yuklenmemeler mi dersin... Artı 1 Eksi
berkayx dedi: Önceliği düşüğe almanız belki bir nebze fayda olur. Onun harici Opera GX kullanmanızı tavsiye ederim, orada kullanılacak RAM'i belirleyebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hicbir ise yaradigi yok. Kullandiginiza pisman ediyor. Kasmalar mi dersin, donmalar mi dersin, yuklenmemeler mi dersin...