Google çok fazla RAM ve GPU tüketiyor

ahududu bey

Hectopat
Google'da sadece bir adet sekme açık. O da YouTube yine de bu denli RAM ve GPU harcıyor. Bu normal mi nasıl düzeltebilirim bu durumu?

1619576299046.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera kullanıyorum, 5 sekmede 460MB RAM kullanıyor, bir yavaşlığını vb. görmedim 8GB RAM'e sahibim. Arkadaşlar gizlilik konusunda haklılar, daha önce fazlasıyla Firefox'da kullandım.
Eğer gizlilik konusunda sıkıntın yoksa Opera'ya bir bakabilirsin fakat hem içim rahat olsun hem de güzel bir tarayıcı kullanayım derseniz kesinlikle Firefox öneririm. Noitidart/Chrome-Store-Foxified bunu kullanarak eklentileri Firefox'a kurabilirsiniz, Install Chrome Extensions bununla da Opera'ya kurulum sağlayabilirsiniz. Son karar size bağlı, nedense Opera bende arkadaşlardaki gibi yavaş değil ve biraz daha ilgi çekici geliyor. Yakın zamanda Firefox geçebilirim.
1619591548977.png

Artı -1 Eksi
Opera kullanıyorum, 5 sekmede 460 MB RAM kullanıyor, bir yavaşlığını vb. görmedim 8 GB RAM'e sahibim. Arkadaşlar gizlilik konusunda haklılar, daha önce fazlasıyla Firefox'da kullandım.
Eğer gizlilik konusunda sıkıntın yoksa Opera'ya bir bakabilirsin fakat hem içim rahat olsun hem de güzel bir tarayıcı kullanayım derseniz kesinlikle Firefox öneririm. Noitidart/Chrome-Store-Foxified bunu kullanarak eklentileri Firefox'a kurabilirsiniz, Install Chrome Extensions bununla da Opera'ya kurulum sağlayabilirsiniz. Son karar size bağlı, nedense Opera bende arkadaşlardaki gibi yavaş değil ve biraz daha ilgi çekici geliyor. Yakın zamanda Firefox geçebilirim.
Eki Görüntüle 995954

Hocam tamam gizlilik konusunda haklısınız. Ama hızlı olması doğru değil. Opera çok yavaş ve ağır. İmzama bakarsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
1619593057097.png

Bu da Edge 90.0.818.49, 1 sekme (bu sayfa) açık eklentiler.

1619593272139.png

1619593199408.png

Hocam tamam gizlilik konusunda haklısınız. Ama hızlı olması doğru değil. Opera çok yavaş ve ağır. İmzama bakarsanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Eki Görüntüle 995988
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
garip bir şekilde bazı kişilerde yavaşken bazı kullanıcılarda da hızlı, şuanki hızı bana gayet yeterli geliyor. Aynısı RAM kullanımında da geçerli bazı kullanıcılarda yüksek RAM kullanırken bende biraz daha ideal kullanımı var. Edge hiç kullanmadım, önerinizle bir deneyeceğim, kullandıklarım arasından da arkadaşa önerimi yukarıda verdim. Firefox candır :).

Bana kalırsa Edge kullanın, şahsen Chrome'dan nefret ederim çünkü eski Celeron laptop'umda çok kasıyordu ama Edge onun kadar ağır değildi. Oyum her zaman Edge'den yana. Sistem kullanımı da şöyle:

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    270,6 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı