Google desteksiz Huawei alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Huawei'in şu koşullarda hala kullanıcı düşmanı tavırlar alması asıl sorun aslında. Hala daha bootloader açmaya izin vermemeleri, bu yolla kullanıcıların birçok özgürlüğünü ellerinden almaları kabul edilebilir bir şey değil.

8000 lira vereceğim ve uygulama yüklemek için bir sürü uğraşacağım öyle mi?:D
15-16 yaşında bir teknoloji meraklısı olsaydım yapabilirdim ama şu saatten sonra eziyetten başka bir şey değil. İnsan yeri geliyor mağazaya girip şu neymiş bu neymiş diye denemek için bile bir sürü şey indirip siliyor. Bunu eziyete çevirecekse uzak dur o telefondan.

Siz bilirsiniz hocam. Daha uzatmayacağım. Ama Huawei, Xiaomi ve Oppo'dan iyi. Oppo zaten plastik bir şey.
Genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Oppo kullanmadım, yorum yapamayacağım ancak kullanıp memnun olan yakınlarım var. Kendim ise bizzat Xiaomi kullanıyorum, genel olarak memnun olsam de hoşuma gitmeyen tarafları da var. Karşılaştırma yapılacaksa cihazlar arasında yapmak daha doğru olacaktır.

Genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Oppo kullanmadım, yorum yapamayacağım ancak kullanıp memnun olan yakınlarım var. Kendim ise bizzat Xiaomi kullanıyorum, genel olarak memnun olsam de hoşuma gitmeyen tarafları da var. Karşılaştırma yapılacaksa cihazlar arasında yapmak daha doğru olacaktır.

Xiaomi tip olarak çok beğeniyorum. Ama hiç kullanmadım. Oppo teyzem almıştı. İade etti.

Emin misin desteklemediğine? Kendim kullanıyorum.
Codec kaynaklı bir problem. P Smart'ta nasıl oluyor bilmiyorum ama P40 Lite'ta 720p-480p gibi bir görüntü kalitesi var, diğerlerinde sıkıntı yok: Prime Video'da mesela.
Hocam beni iyi dinleyin öncelikle. Kullanmayın bazı arkadaşlarımız var. Ve bilmeden papağan gibi konuşuyorlar. Bizzat ben Huawei P Smart s kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkarmıyor. Gspace ile çözülüyor. Hesabımda rehberi var. Ama zaten gerek yok. Apkpure var onu kullan. Cidden güzel telefon. Huawei P40 Lite da aynı sayılır zaten :)
GSpace ya da herhangi bir üçüncü partiyle bu işlemleri yapmak son kullanıcı için pek rahat değil. Downgrade yapıp LZPlay ile sorunsuz kurmadan önce kullandığım zamanı hatırlıyorum; harita kullanan letgo, sahibinden gibi uygulamalar sorunlu çalışıyorlardı, Google Play ile oturum açma gerektiren uygulamalar da epey sorunluydu. LZPlay'e geçtiğimden beri tek sorun Google Haberler uygulamasının çalışmamasıydı.

Diyeceğim o ki üzerinde saatlerce uğraşmaya vakti veya isteği olmayan vatandaşlar bu telefondan uzak durmalı.

Codec kaynaklı bir problem. P Smart'ta nasıl oluyor bilmiyorum ama P40 Lite'ta 720P-480p gibi bir görüntü kalitesi var, diğerlerinde sıkıntı yok: Prime Video'da mesela.

Gspace ya da herhangi bir üçüncü partiyle bu işlemleri yapmak son kullanıcı için pek rahat değil. Downgrade yapıp lzplay ile sorunsuz kurmadan önce kullandığım zamanı hatırlıyorum; harita kullanan Letgo, sahibinden gibi uygulamalar sorunlu çalışıyorlardı, Google Play ile oturum açma gerektiren uygulamalar da epey sorunluydu. Lzplay'e geçtiğimden beri tek sorun Google haberler uygulamasının çalışmamasıydı.

Diyeceğim o ki üzerinde saatlerce uğraşmaya vakti veya isteği olmayan vatandaşlar bu telefondan uzak durmalı.

Kahkaha attım.

Merhabalar.

Bildiğiniz üzere P40 serisi Google desteksiz geliyor kullanıcılara. Bu bağlamda farklı yollardan indirmek ve güncellemek gerekiyor o uygulamaları. Çok meşakkatli midir, uzun vadede kullanıcıyı bezdirir mi, aydınlatırsanız çok sevinirim. Deneyimlemiş olanlar ya da yakın çevresinden bilenler vardır diye düşünüyorum.

Acayip uğraştırıyor. Ben aldım yaptım bir hata yalvarırım sen yapma.

İşte bunu yaptığınız için sizi ciddiye alamıyoruz mesela, fikirlere gülüp geçiyorsunuz. Bakın bakalım biz en ufak bir alaya alır davranış yapmış mıyız? Fikirlere saygımız var, değer veriyoruz, tartışmaya değer görüyoruz çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı