Google formundan bilgiler çalınabilir mi?

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Arkadaşlar bir oyun sunucusuna girecektim fakat aynı URL'ye sahip bir sunucuya girmişim. Orası da orijinal URL değilmiş kopyası kısaca. Başvuru attım ben fark etmeden Google forum üzerinden. Fakat güvenilir mi veya bir şey yapabilirler mi bilmiyorum. Başta Gmail seçmemi istiyor zaten klasik forumlarda olduğu gibi. Discord ismim ve Discord ID yazdım. Ve Steam profil linkimi attım. Bir bilgim vs. çalınabilir mi emin olamadım ve sormak istedim.
Gmail adresimi forum zorunlu olarak seçtiriyordu. Karşı taraf görüyor mu bilmiyorum.
Discord ismim ve ID zaten herkes istediği zaman görebiliyor.
Steam profilimde gizli zaten.
Tek endişem başta seçtiğim Gmail'ime erişebilirler mi?

Arkadaşlar bir oyun sunucusuna girecektim fakat aynı URL'ye sahip bir sunucuya girmişim. Orası da orijinal URL değilmiş kopyası kısaca. Başvuru attım ben fark etmeden Google forum üzerinden. Fakat güvenilir mi veya bir şey yapabilirler mi bilmiyorum. Başta Gmail seçmemi istiyor zaten klasik forumlarda olduğu gibi. Discord ismim ve Discord ID yazdım. Ve Steam profil linkimi attım. Bir bilgim vs. çalınabilir mi emin olamadım ve sormak istedim.
Gmail adresimi forum zorunlu olarak seçtiriyordu. Karşı taraf görüyor mu bilmiyorum.
Discord ismim ve ID zaten herkes istediği zaman görebiliyor.
Steam profilimde gizli zaten.
Tek endişem başta seçtiğim Gmail'ime erişebilirler mi?

Bir şey olmaz merak etmeyin ki zaten hepimizin verileri tüm vatandaşlık ve kimlik bilgilerimiz internette yayınlanıyor küçük çocukların ellerinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı