Google hesabım çalındı

Konunun trol olduğuna adım gibi eminim ama bir şey demiyorum mantık çerçevesinde ilerlemeye çalışıyorum.
Evet belki bankada milyon dolarlarınız var ve azılı hackerlar peşinizde. Cihazınızda öyle bir açık buldular ki kendi kendine sıfırlıyor (bunun için root yetkilere sahip olmanız lazım). Artık Android kaç telefon kullanıyorsanız. Tamam inandım. E peki telefon doğrulamasını atlatmak için ne gerekli. SIM swap ya da harika yazılmış bir script artık hangi dille yazildiysa. E siz SMS geldi demediniz size SMS gelmeden telefon doğrulaması değiştirilemez. Tamam inandım (!) kurtarma e-postası değiştirilmesi için de kurtarma e-postasının hacklenmiş olması lazım.
Evet moderatörler gördüğünüz gibi ne tür troller çıkmaya başladı artık kaliteli troller var. @Linuxginar @The Shorekeeper @463895 @Recep Baltaş aklıma gelmeyen tüm bildiğim kullanıcılar.

Ben anlanmıştım hocamda emin olamayınca saygısızlık yapmak istemedim.

Ayrıca hiçbir hacker hacklediğini belli etmez telefon kendi kendine sıfırlıyorsa bir sorun olduğunu zaten herkes anlar neyse ne anlatıyorum ben.

Büyük ihtimal ya canı sıkıldı ya da başkasının mailini çalmaya çalışıyor değişik şeyler zaten şu aralar sunucuda çok saçma konular açılıyor normal konuların altınada çok saçma mesajlar atılıyor.

Büyük ihtimal ya canı sıkıldı ya da başkasının mailini çalmaya çalışıyor değişik şeyler zaten şu aralar sunucuda çok saçma konular açılıyor normal konuların altınada çok saçma mesajlar atılıyor.
Ben de öyle düşünüyorum başkasının mailni çalmak yerine canı sıkılmış.

@Yusuf Tuğra @444617 hocam troll olduğumu mu düşünüyorsunuz cidden? Troll olmadığını kanıtlamak için size hangi bilgileri sunmamı istersiniz? Şu anda Google One üzerinden yazılı olarak Google ile iletişimdeyim. İsterseniz yazışmalarımı paylaşabilirim. Troll olsam neden Google ile iletişime geçeyim? Dün geceden beri hesabımı geri almaya uğraşıyorum ve ne anlattıysam aynı şekilde gerçekleşti her şey.

Buyurun arkadaşlar Google temsilcisi ile görüşmelerim. Ek olarak hesaptan çıkış yaptırıldığıma dair görseli ve şifresinin değiştiğini gösteren görseli ekliyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 77
  • 2.png
    2.png
    92,1 KB · Görüntüleme: 80
  • 3.png
    3.png
    103,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 4.png
    4.png
    93 KB · Görüntüleme: 66
  • 5.png
    5.png
    21,5 KB · Görüntüleme: 73
  • Adsız.png
    Adsız.png
    30 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
@Yusuf Tuğra @444617 hocam troll olduğumu mu düşünüyorsunuz cidden? Troll olmadığını kanıtlamak için size hangi bilgileri sunmamı istersiniz? Şu anda Google One üzerinden yazılı olarak Google ile iletişimdeyim. İsterseniz yazışmalarımı paylaşabilirim. Troll olsam neden Google ile iletişime geçeyim? Dün geceden beri hesabımı geri almaya uğraşıyorum ve ne anlattıysam aynı şekilde gerçekleşti her şey.

Buyurun arkadaşlar Google temsilcisi ile görüşmelerim. Ek olarak hesaptan çıkış yaptırıldığıma dair görseli ve şifresinin değiştiğini gösteren görseli ekliyorum.
İnandırıcı ama hâlâ telefonun kendi kendine sınırlamasına inanmıyorum.

İnandırıcı ama hâlâ telefonun kendi kendine sınırlamasına inanmıyorum.

Bakın haklısınız ütopik bir durummuş gibi geliyor kulağa ama gerçekten öyle oldu. Telefon bir anda kendini fabrika ayarlarına dönderdi açıldığında mi hesabınız kilitlendi tarzı bir İngilizce yazı ile karşılaştım ve o ekranı geçince direkt olarak kurulum ekranına attı.

Geçmiş olsun hocam 😟

Teşekkür ederim hocam.

Bakın haklısınız ütopik bir durummuş gibi geliyor kulağa ama gerçekten öyle oldu. Telefon bir anda kendini fabrika ayarlarına dönderdi açıldığında mi hesabınız kilitlendi tarzı bir İngilizce yazı ile karşılaştım ve o ekranı geçince direkt olarak kurulum ekranına attı.
Eğer gerçekten olay gerçekse hacker'ı veya hackerları tebrik etmekten başka bir şey kalmıyor.

Eğer gerçekten olay gerçekse Hacker'ı veya hackerları tebrik etmekten başka bir şey kalmıyor.

Hesabı geri alma gibi bir umudum kalmadı. Sizin dediğiniz gibi siber suçlara başvuru yapacağım en azından belki kaynağı öğrenebiliriz. Bu tarz olaylardan korunmak için hem mobil hem de masaüstünde kullanabileceğim hangi Anti-Virüs programlarını önerirsiniz? Aynı zamanda bir tane de VPN ihtiyacım var onun içinde bir öneriniz varsa çok sevinirim.
Ayrıca eklemeyi unuttum. Dün gece dediğiniz gibi KVRT programı ile tarama yaptım ve temp klasöründe bir tane trojan buldu. Mobil cihazımda ise bir şey çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı