Google Hesabım Kapatıldı

Makaleler
1
Yer
Dünya
afdsgadfgds.PNG

Telefonuma mesaj geldi ve Google hesabınız devre dışı bırakıldı yazıyordu. Baktım her şeyim silinmiş YouTube kanalıma falanda erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telif mi yediniz?
Sanmıyorum. Nereden öğrenebilirim?
Haksız yere kapatıldığını düşünüyorsan geri bildirimde bulun. Gerçekten haksız yere kapatıldıysa açılır.
Geri bildirimde bulundum. Başka yapabileceklerim var mı?
Hiç bir yerde nedende belirtilmiyor. Yardımcı olacak yok mu?
Arkadaşlar birkaç gelişme var. Arkadaşımın hesabı da kapatıldı. Yaklaşık 1-2 ay önce ikimizin telefonu da kendi kendine yeniden başlayarak sıfırlandı. Google'a mesaj atıyorum nedeniyle ilgili düzgün bir cevap alamıyorum. Cidden kafayı yemek üzereyim yardımcı olacak yok mu?

Son düzenleme:
Birden fazla videondan telif yemişsin ve karşı taraflar hesabının kapatılması için istekte bulunmuş. Evet artık Youtube hesabına erişemezsin gibi görünüyor.
Telif yediğimi düşünmüyorum. Çünkü arkadaşımın hesabıda kapatıldı ve onun Youtube hesabında video bile bulunmuyor. Karşı taraflar hesabımın kapatılması için istekte bulunduysa hesap kapattırmak bu kadar kolay mı? Onca emeğim boşa gitti..

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı