Telefonuma mesaj geldi ve Google hesabınız devre dışı bırakıldı yazıyordu. Baktım her şeyim silinmiş YouTube kanalıma falanda erişemiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum. Nereden öğrenebilirim?Telif mi yediniz?
Geri bildirimde bulundum. Başka yapabileceklerim var mı?Haksız yere kapatıldığını düşünüyorsan geri bildirimde bulun. Gerçekten haksız yere kapatıldıysa açılır.
Büyük ihtimal Youtube'den Copyright Strike yedin.Eki Görüntüle 409777
Maalesef yardımcı olmuyorlar.
"Copyright Strike" ne demek? Ve Youtube hesabıma artık erişemeyecek miyim?Büyük ihtimal Youtube'den Copyright Strike yedin.
Birden fazla videondan telif yemişsin ve karşı taraflar hesabının kapatılması için istekte bulunmuş. Evet artık Youtube hesabına erişemezsin gibi görünüyor."Copyright Strike" ne demek? Ve Youtube hesabıma artık erişemeyecek miyim?
Telif yediğimi düşünmüyorum. Çünkü arkadaşımın hesabıda kapatıldı ve onun Youtube hesabında video bile bulunmuyor. Karşı taraflar hesabımın kapatılması için istekte bulunduysa hesap kapattırmak bu kadar kolay mı? Onca emeğim boşa gitti..Birden fazla videondan telif yemişsin ve karşı taraflar hesabının kapatılması için istekte bulunmuş. Evet artık Youtube hesabına erişemezsin gibi görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.