Google hesap eklerken "hesabınız eklenmedi. Tekrar deneyin" hatası

ieren4432

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam, ben yeni bir telefon aldım ve doğal olarak aldıktan sonra telefonu sıfırladım. Sonra ben Google hesabımı girmek istediğimde hesabınız eklenmedi. Tekrar deneyin diye bir hata verdi. Bu neden oldu yeni hesap da kuramıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefon 2. el anladığım kadarıyla. Önceki kişinin düzgün bir şekilde hesabından çıkış yapıp da size verdiğine emin misiniz?

Evet eminim hesapdan çıkış yapılmıştı aldığımda zaten telefonda sıfırlanmamıştı ben sıfırladım
Sorun genel Google kaynaklı bugün birçok kişi yaşadı sorunu forumda konu açıldı telefonla alakası yok şu an tek çözüm VPN kullanmak.

Herkese selam, ben yeni bir telefon aldım ve doğal olarak aldıktan sonra telefonu sıfırladım. Sonra ben Google hesabımı girmek istediğimde hesabınız eklenmedi. Tekrar deneyin diye bir hata verdi. Bu neden oldu yeni hesap da kuramıyorum
Yeni cihaz aldım bugün kurulumda aynı sorunu yaşıyorum açamadım sabahtan beri

Selamlar, Android üzerinden Google hesabını açamıyorum; iki adımlı doğrulamadan sonra Google hizmet şartları, Google play hizmet şartları ve gizlilik politikasıyla ilgili anlaşmaları kabul etme sayfası çıkıyor; kabul ediyorum dediğimde bir süre bekliyor ve -senkronizasyonu ayarlamama rağmen- hata oluşuyor: «Bir sorun oluştu. Hesabınız eklenmemiş olabilir» veya hesabınız eklenmedi. Tekrar deneyin» diyor. Ne yapmam lazım? İnternetten girilmesine mukabil android üzerinden girilemiyor. Sorunun kaynağı nedir onu anlamadım. İşbu hatayla ilgili doğru düzgün bir çözümlemeyle karşılaşmadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı