Google OneDrive hangi paket alınmalı?

Şu an 100GB olan giriş seviyesi paketi kullanıyorum. Premium 5TB olan Gemini Advanced'i veriyor ekstra olarak ve yıllık ₺2.450. kullananlar var mı? Bu parayı hak ediyor mu?

Eki Görüntüle 2376937

Ne kadar yere ihtiyacın varsa o kadar alırsın hocam. Kisimine 5 TB anca yeter alır kullanır. kimisine 100 GB. Burada bu parayı hak ediyor mu diye bir kural yok bence.

Yardımcı olmak isterim. Amacın nedir? Ağır dosyalar mı yoksa önemli ve kritik veriler mi? Tam amacını belirtirsen, ona göre cevap verebilirim.

Aslında yedekleyeceğim çok fazla dosyam yok. Gemini Advanced için değer mi diye düşünüyorum sonuçta yıllık ücret ödeyip kullanacağım tüm sene boyunca.

Gemini için değmez. Ayrıca, Google sürekli abonelik istiyor. Zamanla da az da olsa fiyat artacak.

Fiziki bir cihaz düşündünüz mü? Bir de veriler ne kadar önemli?

Aslında yedekleyeceğim çok fazla dosyam yok. Gemini Advanced için değer mi diye düşünüyorum sonuçta yıllık ücret ödeyip kullanacağım tüm sene boyunca.

Gemini için değmez. Ayrıca, Google sürekli abonelik istiyor. Zamanla da az da olsa fiyat artacak.

Fiziki bir cihaz düşündünüz mü? Bir de veriler ne kadar önemli?

Yıllık vereceğim o yüzden 1 sene kullanırım ve sonra ki sene absürt şekilde artarsa tekrar satın almam. Fiziki bir depolama satın almak istemiyorum bulut tabanlı istiyorum. Verilerin çok fazla gizliliği yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı