Google Pixel 7 Pro alınır mı?

Siz bilirsiniz hocam kullanacak olan sizsiniz Google pixel de çok kaliteli Premium telefon ama Android'e o kadar para verilmez bence benim görüş açım (android kötü demiyorum)
Hocam haklısınız ama alışkanlık meselesi. iOS tecrübem pek yok. Bütün telefonlarım Android, alışması kolay olursa belki...

Telefon 20000 YTL olursa kayıt da 6000 YTL, kılıfıyla adaptörüyle yaklaşık 27000 YTL'ye gelir. Nasıl olsa bütün telefonları ezer. Hem Android'de hem de Elma'larda.
Ezemez maalesef. A16 Bionic ve Snapdragon 8 Gen 2 Tensor G2'den her türlü daha iyi.

Android candır hocam. S23 alma ihtimalim de var, ama Elma'yla pek sıcak bakmıyorum. Kolay alışamam, Android'de paralı her şey için oradan daha pahalı fiyatla aynı oyunu almak zorunda olacağım.

Hocam IOS'a alışamam demeyin 2 gün elinizde kalsa 5 sene kullanıyormuşsunuz gibi olur arayüz çok sade ve kolay

Android candır hocam. S23 alma ihtimalim de var, ama Elma'yla pek sıcak bakmıyorum. Kolay alışamam, Android'de paralı her şey için oradan daha pahalı fiyatla aynı oyunu almak zorunda olacağım.

Hocam bu arada siteyi önermiyorum, ilk defa görüyorum ama internetten de varmış diye attım.

Hocam IOS'a alışamam demeyin 2 gün elinizde kalsa 5 sene kullanıyormuşsunuz gibi olur arayüz çok sade ve kolay
Hocam okuldakilere Apple'ı ölümüne gömmüştüm. 1 adet 2018'den kalma iCloud hesabım var. Aslında iOS tecrübem var diyebilirim. Bende 2012 model üçüncü nesil Wi-Fi + Cellular bir iPad var. Hala bozulmadı. Kablosu orijinal kutudan çıkan ve dış plastik kısmı artık yok. Çürümüş.

Hocam Türkiye'den alırsam SE 3. Nesil alırım belki.

Hocam bu arada siteyi önermiyorum, ilk defa görüyorum ama internetten de varmış diye attım.
Yurtdışından böyle mi alacağınızı sandınız cihazı :D?

Hocam okuldakilere Apple'ı ölümüne gömmüştüm. 1 adet 2018'den kalma iCloud hesabım var. Aslında iOS tecrübem var diyebilirim. Bende 2012 model üçüncü nesil Wi-Fi + Cellular bir iPad var. Hala bozulmadı. Kablosu orijinal kutudan çıkan ve dış plastik kısmı artık yok. Çürümüş.

Hocam Türkiye'den alırsam SE 3. Nesil alırım belki.
SE 3.Nesil alınmaz. Madem 27K bütçen var Türkiye'den ya iPhone 13 yada S23 al.

İhtiyaçlarınızı bilmiyorum ama bu bütçede yurt dışı yerine S22 Ultra veya saat hediyeli S23 kesinlikle pişman etmez. Yine IOS tarafında iPhone 13'de artı eksilerine göre tercih edilebilir.

İhtiyaçlarınızı bilmiyorum ama bu bütçede yurt dışı yerine S22 Ultra veya saat hediyeli S23 kesinlikle pişman etmez. Yine IOS tarafında iPhone 13'de artı eksilerine göre tercih edilebilir.

Ekran mutlaka OLED veya AMOLED olmalı.
Güçlü olmalı.
Kamerası iyi olmalı.
Batarya günde 10 saat ve daha fazlasını karşılayabilmeli.
Ekran boyutu 6.5" veya daha üzeri olmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı