Ekran mutlaka OLED veya AMOLED olmalı.
Güçlü olmalı.
Kamerası iyi olmalı.
Batarya günde 10 saat ve daha fazlasını karşılayabilmeli.
Ekran boyutu 6.5" veya daha üzeri olmalı.
O zaman iPhone alın
Ekran mutlaka OLED veya AMOLED olmalı.
Güçlü olmalı.
Kamerası iyi olmalı.
Batarya günde 10 saat ve daha fazlasını karşılayabilmeli.
Ekran boyutu 6.5" veya daha üzeri olmalı.
Hocam bakın size güvenerekten soruyorum:O zaman iPhone alın![]()
Hocam bakın size güvenerekten soruyorum:
IOS'a hızlıca alışabilirim değil mi?
@pwleredal, ayrıca sana tekrar Android fanboyu olmadığımı belirtiyorum. İnsanları kitabın kapağına göre yargılamak tam senlik. Ben moderatör olsam sana IP banı atardım.
Bu kadar mı zorunuza gitti fanboy demem? Belli ki takmışsınız bana her yerde karşıma çıkıyorsunuz.Hocam bakın size güvenerekten soruyorum:
iOS'a hızlıca alışabilirim değil mi?
@pwleredal, ayrıca sana tekrar Android fanboyu olmadığımı belirtiyorum. İnsanları kitabın kapağına göre yargılamak tam senlik. Ben moderatör olsam sana IP banı atardım.
Hocam o zaman kendine Çözüm diye raporla rapor banım var.Tabii ki IOS'a alışırsınız Max 3 gün bende yakında babamın yanına yurt dışına gideceğim bende kendime ya iPhone 14 alırım veya Mate50 Pro alırım
Bu forumda ben daha erken üyeyim sen her yerde karşıma çıkıyorsun.Bu kadar mı zorunuza gitti fanboy demem? Belli ki takmışsınız bana her yerde karşıma çıkıyorsunuz.
Çocuk atışmasına döndü iş. Ben ne yapayım sizin daha erken üye olmanızı? Başarı mı bu? Öyleyse tebrik ederim. Benden daha erken üye olduğunuz için.Hocam o zaman kendine Çözüm diye raporla rapor banım var.
Bu forumda ben daha erken üyeyim sen her yerde karşıma çıkıyorsun.
Hocam 20-30 arası bir şeyler olur. Türkiye'den alacak olursam S22 Ultra alırım.
Teşekkür ederim.Çocuk atışmasına döndü iş. Ben ne yapayım sizin daha erken üye olmanızı? Başarı mı bu? Öyleyse tebrik ederim. Benden daha erken üye olduğunuz için.![]()
Neyse hocam TR'den S22 Ultra veya Elma 12 alırım.@321147 IMEI ve garantiden olacaksın bence bulaşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.