Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun Tasarım ve Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Jasoelys

Picopat
Katılım
23 Eylül 2023
Mesajlar
710
Makaleler
15
Çözümler
2
Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun Tasarım ve Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun tasarım özellikleri, daha önce sızdırılan renderlar ile kısmen ortaya çıkmıştı. Bu renderlar, iki telefonun da arka tarafında kamera modülüne sahip olacağını gösteriyordu. Yeni sızıntılar, Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun tasarım özellikleri hakkında daha fazla bilgi veriyor. Buna göre, iki telefon da kavisli ekranlara sahip olacak. Pixel 8, 6.2 inçlik bir ekrana sahip olacakken, Pixel 8 Pro ise 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun renk seçenekleri de sızdırıldı. Buna göre, Pixel 8, fındık, obsidyen, gül ve nane renklerinde satışa sunulacak. Pixel 8 Pro ise defne, obsidyen, porselen ve nane renklerinde satışa sunulacak.

google-pixel-8-ve-8-pro-fiyati-sizdirildi-1.jpg

Screenshot_2.png


Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun arka tarafında, kamera modülüne yer alacak. Kamera modülü, iki telefonda da dikdörtgen şeklinde olacak. Modülde, ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve telefoto kamera yer alacak. Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun ön tarafında, ekranın ortasında bir çentik yer alacak. Çentikte, selfie kamerası yer alacak.

Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro'nun tasarım ve renk seçenekleri, bu iki telefonun hakkında daha fazla bilgi edinmemizi sağlıyor. Bu iki telefon, 4 Ekim'de düzenlenecek "Made by Google" etkinliğinde tanıtılacak.
Kaynak: The Google Pixel 8 leaks continue with new renders and color options
 

Yeni konular

Geri
Yukarı