Google Pixel 9 Pro alınır mı?

ChuaLity06

Decapat
Yakın zamanda bütçe ayırıp 2.el olarak Google Pixel 9 Pro almayı düşünüyorum. Bilindiği üzere cihazın Türkiye satışı yok bu yüzden IMEI sorunları olabiliyor. Bazı elden satıcılar, cihazın sorunsuz server kayıtlı olduğunu ve kapanmayacağını; satın aldıktan sonra ise herhangi bir kayıt işlemi yapmadan kalıcı olarak kullanacağımızı söylüyor. Bildiğim kadarıyla kayıt yaptıktan belirli bir süre sonra cihaz için tekrar kayıt işlemi yapmamız gerekiyor ama bunları görünce kafam biraz karıştı. Sizce 2.el almak mı yoksa cihazın ülkeye gelmesini mi beklemek daha mantıklı? Neredeyse 1 yıl olacak ama cihaz hala ülkeye gelemedi ve elimdeki cihaz da eskidiği için fazla beklemek istemiyorum. İlgilenecekler için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Pixel'ler bildiğim kadarıyla TR'ye gelmeyecek. TR'ye gelecek muhabbeti Turkcell müşteri hizmetleriyle yaşanan bir yanlış anlaşılmadan çıktı diye biliyorum. Pixel 9 XL genel anlamda iyi bir telefon olsa da Tensor G4 zamanın çok gerisinde bir çip. Hem performans hem verimlilik olarak epey kötü. Buna paralel olarak batarya performansı da kötü. Tensor sebebiyle alınmaz.

Google Pixel'ler bildiğim kadarıyla TR'ye gelmeyecek. TR'ye gelecek muhabbeti Turkcell müşteri hizmetleriyle yaşanan bir yanlış anlaşılmadan çıktı diye biliyorum. Pixel 9 XL genel anlamda iyi bir telefon olsa da Tensor G4 zamanın çok gerisinde bir çip. Hem performans hem verimlilik olarak epey kötü. Buna paralel olarak batarya performansı da kötü. Tensor sebebiyle alınmaz.
Telefon normal kullanım dışında fazla kullanan biri değilim. Sadece cihazın tasarımı ve yazılımı hoşuma gidiyor. Alırken yaşayacağım zorluğu çekmek yerine şuan CustomROM atabiliceğim iyi bir cihaz arayışındayım.

Telefon normal kullanım dışında fazla kullanan biri değilim. Sadece cihazın tasarımı ve yazılımı hoşuma gidiyor. Alırken yaşayacağım zorluğu çekmek yerine şuan CustomROM atabiliceğim iyi bir cihaz arayışındayım.
Nothing Phone modellerine de bakmanızı tavsiye ederim o halde.

Pixel 9 pro almaya ben çok niyetlenmiştim, ancak 128 GB olan versiyonu yetmez diye 256 GB almak istedim, oda görüştüğüm satıcılarda yoktu ve olanlarda çok para istemişlerdi yaklaşık 37-38 bin TL. O fiyatta zaten XL olan modeli var fakat boyutu gereğiyle istemedim.

Biraz gurme bir cihaz, yani herkesin kullanacağı veya kullanmak isteyeceği bir cihaz değil ancak bence çok tatlı. Tasarım dilini çok beğeniyorum ki şuan sosyal medyada gezen iPhone 17 serisinin hayran tasarımları da çok benziyor.

Kayıt konusunda kolay kolay sorun yaşamazsınız kullananlar var, ancak tabiki yurt dışı telefon alırken bunu göz önünde bulundurmak lazım, ihtimalin yüzde kaç olduğu ayrı bir konu ancak öyle bir ihtimal tabiki var.

Onun dışında ben beğeniyorum. Tensor işlemci yetersiz diyenler var o fiyat için, ancak çok güzel bir android cihaz. Alınca satmayacağınızı veya buna ihtiyaç duymayı düşünmüyorsanız alınabilir. Kılıfları bile inanılmaz güzel telefonun, sırf bu yüzden bile alasım geliyor benim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı