Google Play kodumu satabilir miyim?

Vallahi 80'e satmak istiyorum ben de ama daha alıcı bulamadım forum olarak yasak değilse verebilir misiniz ismini.
Technopat'da bir forum, Donanım Arşivi de bir forum sitesidir. 80TL'ye 100TL Google Play kodu başlığında, ödemenin neyle (papara, tosla, ininal, havale vb.) yapılacağını, son kullanın tarihini (varsa) falan konu mesajın yazın, açın konuyu. Her gün (tam rakam hatırlamıyorum) birkaç defa konuyu öne çıkarma hakkınız var, hergün konuyu öne çıkarırsanız ihtiyacı olan birine denk gelir.

Technopat'da bir forum, Donanım Arşivi de bir forum sitesidir. 80TL'ye 100TL Google Play kodu başlığında, ödemenin neyle (Papara, Tosla, ininal, havale vb.) Yapılacağını, son kullanın tarihini (varsa) falan konu mesajın yazın, açın konuyu. Her gün (tam rakam hatırlamıyorum) birkaç defa konuyu öne çıkarma hakkınız var, her gün konuyu öne çıkarırsanız ihtiyacı olan birine denk gelir.

Öğlen ben alabilirim demiştim uyarı aldım. Sanırım yasak.

Öğlen ben alabilirim demiştim uyarı aldım. Sanırım yasak.
Yasak olmaması gerek, bu forumda çok steam key benzeri şeyler satan/alan gördüm. İtiraz etmeyi deneyin.

Ekleme: "Konu dışı" olarak uyarı aldıysanız büyük ihtimalle daha satmadığı içindir. Konu sahibi sattığını belirten konuyu açınca o konudan almak istediğinizi söylemeniz gerekiyor olabilir.

Yasak olmaması gerek, bu forumda çok Steam key benzeri şeyler satan/alan gördüm. İtiraz etmeyi deneyin.

Ekleme: "konu dışı" olarak uyarı aldıysanız büyük ihtimalle daha satmadığı içindir. Konu sahibi sattığını belirten konuyu açınca o konudan almak istediğinizi söylemeniz gerekiyor olabilir.

Evet dediğiniz gibi olabilir ama alım satımla ilgili bir uyarıda bulunuyordu.

Hocam 2.el kategorisinde konu açarsanız satabiliyorsunuz. Oradan iletişime geçebiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı