Google yerine tarayıcı önerisi

Arkadaşlar merhaba, ben eskiden Opera GX kullanıyordum çok fazla RAM yiyordu Google'a geri geçeyim dedim. Fakat Google'da aynı şekilde Opera GX kadar RAM yiyor. 1, 5GB RAM yiyor. 8 GB RAM'im var hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?

Brave ya da Firefox.

Arkadaşlar merhaba, ben eskiden Opera GX kullanıyordum çok fazla RAM yiyordu Google'a geri geçeyim dedim. Fakat Google'da aynı şekilde Opera GX kadar RAM yiyor. 1, 5GB RAM yiyor. 8 GB RAM'im var hangi tarayıcıyı kullanmalıyım?

Chromium ungoogled öneririm.
Hem daha az kaynak kullanır hem Google servislrrinden temizlendiği için daha hızlı çalışır.

RAM tüketmesin de ne yapsın? Açlıktan ağzı mı koksun?
RAM'iniz kullanıldığında değil, kullanacak RAM'iniz kalmadığında endişelenin. Onu kullanılsın diye aldınız.

Google bir arama motoru. Chrome tarayıcı. Arama motoru mu istiyorsunuz tarayıcı mı?

Hocam niye ön yargı ile yaklaşıyorsunuz ki fazla kullandığını belirttim hemen ön yargı ile yorum yapacaksanız hiç yazmayın daha iyi.

Kısıtladıktan sonra bile mi sorun yaşatıyor Opera GX?

Hocam o zamanda kasmalar yaşatıyor.

@Phanzox hocam Firefox'da istediğim bir eklenti var Steam inventory helper diye ben bunu Firefox'a kuramıyorum ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Hocam niye ön yargı ile yaklaşıyorsunuz ki fazla kullandığını belirttim hemen ön yargı ile yorum yapacaksanız hiç yazmayın daha iyi.

Hocam o zamanda kasmalar yaşatıyor.

@Phanzox hocam Firefox'da istediğim bir eklenti var Steam inventory helper diye ben bunu Firefox'a kuramıyorum ne yapabilirim?

Hocam bu konuya göre kurulamıyğrmuş maalesef kendimde o eklentiyi kullanmadığım için bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı