GoW Ragnarok vs Elden Ring

Kişiden kişiye göre değişir, iki oyunu da ayıla bayıla oynadım ama içerik niteliği ve bolluğu konusunda GoW Ragnarok çok sığ kalıyor Elden Ring bu konuda çok zengin bir oyun eğer ben haritada yeni bölgeler keşfetmeyi yeni yerler görmeyi seviyorum biraz da güç fantezisi yapmak istiyorum dersen Elden Ring çok iyi bir oyun. Tabii souls like oyunlar herkese gitmez Elden Ring'i merak ediyorsan malum yollardan deneyip hoşuna giderse daha sonra Steam'den alabilirsin.

2018'i beğendiyseniz GoW Ragnarok'u beğenmeme ihtimaliniz yok neredeyse. Hemen hemen her anlamda daha iyi bir oyun zaten. Daha önce soulslara girmemiş birisi için Elden Ring en iyi giriş noktalarından biri olarak bahsediliyor benim de ilk bitirdiğim Elden Ring oldu. Dediğim gibi 2018'i beğendiyseniz Ragnarok çok daha garanti bir seçenek. İkisi de bir ara oynanması gereken başyapıtlar.
2018i 2 hafta önce platinledim üstüne god of War Ragnarok sıkarmı

2018i 2 hafta önce platinledim üstüne God of War: Ragnarok sıkarmı

Oynanış yeterince iyi çeşitleniyor. Ve bence bu oyunun oynanışı 2. oyunla bayacak seviyede değil, sıkacağını sanmıyorum. İlk saatleriyle hikaye içine çekiyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı