GPON altyapı için en iyi ISS nedir?

Aradığımda 3 tane paketten yararlanabileceğimi söylediler. Kampanyaları saymışlardır. Bunu istesem bunu da bağlarlar herhalde. Sitedeki kampanyalar kısmında adres girince alabileceğiniz tarifeleri gösteriyor.

Bu sabah başvurdum öğlen bağladılar. 1000MBPS down 99Mbps upload alıyorum. Öğlen saati müsait diyedir belki ama neredeyse sıfır kayıp. Ping testini eve gelince yapacağım gece.

Bu sabah başvurdum öğlen bağladılar. 1000MBPS down 99Mbps upload alıyorum. Öğlen saati müsait diyedir belki ama neredeyse sıfır kayıp. Ping testini eve gelince yapacağım gece.
Statik ip zorunluluğundan ötürü 1000 alırsam türk telekom veya netbone'dan alırım diye düşündüm. 500 veya 200 alırsam kablonet yine iyi bir seçenek ama ping testinizden sonra karar vermek daha mantıklı gibi. Sıfırdan kablo döşemiyor hiçbiri. Kendim uğraşacağım anlaşılan.

1000/125 gpon kablonet alt yapısı kullanan biri olarak eğer sizin için yüksek hız indirme yapıyorsanız sürekli alın ama rekabetçi online oyunlar oynuyorsanız asla ping açısından memnun kalmayacaksınız kullanan birisi olarak söylüyorum ve bu yüzden 2 gün önce eve 2.bir internet bağlatmak zorunda kaldım tt alt yapısı vdsl 50mbps internet gpon alt yapıdan 10ms daha düşük ping değerleri sağlıyor türkiye sunucusuna yurt dışına 25-30ms e kadar çıkıyor kablonet bu :)

1000/125 GPON Kablonet alt yapısı kullanan biri olarak eğer sizin için yüksek hız indirme yapıyorsanız sürekli alın ama rekabetçi Online oyunlar oynuyorsanız asla ping açısından memnun kalmayacaksınız kullanan birisi olarak söylüyorum ve bu yüzden 2 gün önce eve 2.bir internet bağlatmak zorunda kaldım TT alt yapısı VDSL 50Mbps internet GPON alt yapıdan 10ms daha düşük ping değerleri sağlıyor Türkiye sunucusuna yurt dışına 25-30ms e kadar çıkıyor Kablonet bu :)

Kablonet altyapim yokmuş sitede FTTH 1000 Mbps destekliyor yazıyor ama Kablonet sadece 200 Mbps veriyordu bende Türk Telekom'a geçtim 1000 Mbps 50 upload paketi gayet memnunum hiç sıkıntı yaşamıyorum.

kesinlikle doğru seçim yapmışsınız kablonet ping değerleri aşırı yüksek benim gibi ftth alt yapınız olsa bile cam kablom masamın yanında boşta duruyor :)

Kesinlikle doğru seçim yapmışsınız Kablonet ping değerleri aşırı yüksek benim gibi FTTH alt yapınız olsa bile cam kablom masamın yanında boşta duruyor :)

Vallahi Kablonet'le görüşmeden önce bende çok düşünmüştüm bu ping olayini canimi cok sikardi cunku PS5'im var Online de oynuyorum kafayi yerdim gibi her şeyde bir hayir var demek ki iyi ki altyapima uygun degilmis bağlatıp sorun yasasaydim… zaten altyapim Türk Telekom git kendisinden hizmet al ne ugrasiyorsun diğeri ISS'lerle dedim bağlattırdım Wi-Fi 5 GHz ile 750 civari hız alıyorum 2.4 GHz olunca 120 alıyorum PS5 kablolu 870 üstü alıyorum bana normal geliyor sence normal mi?

Vallahi Kablonet'le görüşmeden önce bende çok düşünmüştüm bu ping olayini canimi cok sikardi cunku PS5'im var Online de oynuyorum kafayi yerdim gibi her şeyde bir hayir var demek ki iyi ki altyapima uygun degilmis bağlatıp sorun yasasaydim… zaten altyapim Türk Telekom git kendisinden hizmet al ne ugrasiyorsun diğeri ISS'lerle dedim bağlattırdım Wi-Fi 5 GHz ile 750 civari hız alıyorum 2.4 GHz olunca 120 alıyorum PS5 kablolu 870 üstü alıyorum bana normal geliyor sence normal mi?
evet kesinlikle normal değerler bende 5 Ghz'de 850 900 arası alıyordum en iyisi alt yapı kiminse ondan almak bende çok araştırdım vdsl alt yapısını alırken netspeed mi turknet mi falan filan derken tt tercih ettim çünkü turknet 500tl tt 5 ay 329tl + verdiği modem var 400e yakın ve kurulum ücretsiz daha ucuz ve 15 ay sabit fiyat yani neden geçeyim ki diğer operatörlere sorun yaşasak muhattap yok zaten hem de verdikleri modem wifi6 sahip güzel bir modem verdiler ve bana ait olacak zaten kirası bitince

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı