GPU 1050 Ti laptop sıcaklıkları

Variux

Hectopat
Merhabalar, benim laptopumun CPU ve GPU sıcaklıkları forumlarda belirtilenlerden fazla. Bunu nedeni nedir acaba? Bilgisayarımı bakımdan yeni aldım macunu yeni değişti ama GPU 90 dereceye CPU ise 100 dereceleri görüyor. Biraz araştırma yaptım ve güç ayarlarını değiştirip işlemci ayarını %80'e çektim ama anca GPU 85 CPU 90-95 derecelere kadar düştü. Bu sıcaklıkların PC'me zarar vermesini istemiyorum ne yapmalıyım yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. Bu arada PC'nin yaşı 2, 5 yıl civarı fanlarımın yetesiz kaldığını sanmıyorum çünkü oyunlardan çıkar çıkmaz birkaç saniye de 10-20 derece sıcaklık düşüşü oluyor yani bence fanlar işini yapıyor peki sorun ne?
GPU 1050 Ti.
CPU Intel i5 7300 HQ.
4+4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun en son ne zaman değiştirildi?

Nerve sense yüklü mü?
Termal macun ve temizlik ne zaman yapıldı.

Bilgisayarınızı Lenovo zannettim.
Marka model nedir?

ASUS FX502VE.
Düzgün yapmamış olma olasılıkları var mı peki? Bana fazla geldi bu sıcaklıklar.

Yani genelde işlemci ve ekran kartının olduğu yer aldığımdan beridir ısınıyordu bayağı ama hiç derecesini merak etmedim şimdilerde oyun oynarken birden masaüstüne atıyor ben de ilk olarak sıcaklığa bağladım gerçi daha önceki sorularımda sıcaklıktan olsa masaüstüne atmaz PC kapanır dediler ama bilmiyorum soğutucu aldım bir tane kargoyu bekliyorum ve format atacağım PC'ye. Bence de yüksek bir ısı değeri, arkadaşımda da ASUS'un bu seride aynı ekran kartı ve sanırım aynı işlemcye sahip bir laptopu var onunki 75-80 derecelerdeymiş ama soğutucuyla kullandığı hali.

Sormak zorundayım korsan oyun oynuyor musun?

Hayır oynadığım oyunlar orijinal olmasına rağmen AAA veya AA oyunlarda masaüstüne atıyor. Eğer ondan soruyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…