FakeKvothe
Hectopat
Daha fazla
MSI Afterburner'la oyunu izlediğimde GPU 1 ve GPU 2 seçenekleri var çoğunlukla GPU 1 %60-70(Bu değer oyunun grafiklerini arttırdığımda 99' a kadar çıkıyor ama düşükteyken çıkartmayı bir türlü başaramadım bu da bir diğer sorunum) değerlerinde dolaşıyor. GPU 2 ise %20 civarlarında ama oyundayken son zamanlarda GPU 1 yani 1050 Ti %20 dolaylarına düşüyor Intel ise %95'lere çıkıyor haliyle FPS düşüyor 50 55'lere oyun oynanmaz hale geliyor.
i7 7700HQ ve 1050 Ti kullanıyorum laptop Windows 10 1903 sürümü yüklü oyun ise Fortnite
Intel'i kapatabilme gibi bir seçeneğimiz var mı? Sadece oyunu ekran kartını kullanarak çalıştırmak istiyorum ayrıca ekran kartım %60'larda kullanılıyor. YouTube'da aynı laptobun testlerini izlediğimde Fortnite'da düşükte %99'da kullanılıyor fakat ben de ne yaptıysam çıkartamadım.
i7 7700HQ ve 1050 Ti kullanıyorum laptop Windows 10 1903 sürümü yüklü oyun ise Fortnite
Intel'i kapatabilme gibi bir seçeneğimiz var mı? Sadece oyunu ekran kartını kullanarak çalıştırmak istiyorum ayrıca ekran kartım %60'larda kullanılıyor. YouTube'da aynı laptobun testlerini izlediğimde Fortnite'da düşükte %99'da kullanılıyor fakat ben de ne yaptıysam çıkartamadım.