GPU 3D test PC resetlenmesi

deatchesteR

Centipat
Katılım
24 Şubat 2021
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımda oyunlarda oyunu açtığım anda bilgisayarım kendini resetliyordu veya oyunu açtıktan 1-2 dakika sonra resetliyordu. Bütün testleri yaptım neredeyse bir sorun çıkmadı sadece OCCT'de GPU 3D Test'de 1920*1080 çözünürlükte test ettiğimde yaklaşık 2.5 dakika sonra bilgisayarım kendini resetledi, FurMark programında 1080p çözünürlükte teste bastıgım anda bilgisayar kendini resetledi. Tekrar FurMark'da bir daha denedigimde sorunsuz bir şekilde testi yaptı ve bitirdi. Sorun şu anda sadece 3D testlerinde oluyor bazen direk resetleniyor bazen birkaç dakika sonra sorun nedir? Ekran kartımda mı sorun var yoksa güç kaynağında mı yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

  • 1614711176664.png
    1614711176664.png
    96 KB · Görüntüleme: 22
PSU iyi gibi. Ekran kartına giden ek güç girişlerinde aşınma gibi izler var mı? Eğer yoksa sıkıntı ekran kartından gibi. Çünkü o PSU kolay kolay iş çıkarmaz.
Aşınma izleri var mı henüz bakmadım bakacağım ayrıca ooct programında power test yaptığımda herhangi bir sorun cıkmıyor sadece gpuya 3d test yaptığımda reset yiyorum belli bir süre sonra dediğiniz gibi ekran kartından olabilir ama emin olmak istiyorum , ve ekran kartından ise bunun tamiri gibi birşey söz konusu mudur ? pek bilgi sahibi değilim bu konularda
 
Aşınma izleri var mı henüz bakmadım bakacağım ayrıca ooct programında Power test yaptığımda herhangi bir sorun cıkmıyor sadece GPU'ya 3D test yaptığımda reset yiyorum belli bir süre sonra dediğiniz gibi ekran kartından olabilir ama emin olmak istiyorum, ve ekran kartından ise bunun tamiri gibi bir şey söz konusu mudur? Pek bilgi sahibi değilim bu konularda.

Hocam tamirini yapan illa vardır fakat tamir parasına değmeyecek paralar isteyebilirler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı