Yaşatmaz. Sürücüler güncel. Uygulamayla alakalı bence.
İnşallah yasatmaz, sabah bir temiz kurulum yapim belki düzelir
Yaşatmaz. Sürücüler güncel. Uygulamayla alakalı bence.
5.500 euro pahalı geldi bana. Daha ucuz modeller vardı aslında onlar da üzmezdi.İnşallah yasatmaz, sabah bir temiz kurulum yapim belki düzelir
Bunlari bende görmüstüm ama hem oyun oynatacak hem de rander alabilecegim bir makine ariyordum bir de tasinabilir olamsi lazimdi bunu tavsiye ettiler zaten saticida bundan daha güncel bir makine bullassin dediHevesinizi kırmak istemem. Ben de sizin gibi beklentisi yüksek 5000 dolar civarı vererek almıştım eski makinamı sonra hayal kırıklığına uğramıştım. Sizinki esasen çok güzel makina, inşallah yaşatmaz.
Eki Görüntüle 2088225
Eki Görüntüle 2088226
Eki Görüntüle 2088227
(Bu Workflow, testin Apple Silicon için optimize edilmemiş, Intel için hazırlanmış hali.)Eki Görüntüle 2088229
Tam yük güç tüketimleri, bak performansta değil ama verimsizlikte bu laptop, Mac'i 4'e katlayabilir.Eki Görüntüle 2088228
Eki Görüntüle 2088231
Eki Görüntüle 2088230
5.500 euro pahalı geldi bana. Daha ucuz modeller vardı aslında onlar da üzmezdi.
Satıcı doğru demiş. Oyun oynayacaksanız dediklerimin bir önemi yok, Mac bir alternatif olmaktan çıkıyor. Bence çözülür hocam. Asus nihayetinde. Problem ne bilmiyoruz ancak eğer üretici kaynaklı ise ürününün arkasında duracaktır. Ya da direkt olarak daha deneyimli arkadaşlar bir çözüm ile geleceklerdir.Bunlari bende görmüstüm ama hem oyun oynatacak hem de rander alabilecegim bir makine ariyordum bir de tasinabilir olamsi lazimdi bunu tavsiye ettiler zaten saticida bundan daha güncel bir makine bullassin dedi
Ses konusuna hiç girmiyorum kulakliksiz 2 dk dayanilmaz yaninda
2 tane 4 TB M.2 var zaten icinde bir de 64 RAM taktirinca bu fizata cikti
Satıcı doğru demiş. Oyun oynayacaksanız dediklerimin bir önemi yok, Mac bir alternatif olmaktan çıkıyor. Bence çözülür hocam. ASUS nihayetinde. Problem ne bilmiyoruz ancak eğer üretici kaynaklı ise ürününün arkasında duracaktır. Ya da direkt olarak daha deneyimli arkadaşlar bir çözüm ile geleceklerdir.
Teşekkürler şuna 57 gb kullanıyor Premier pro ama çözemedim dahaSelam,
Preferences menüsünden Memory sekmesini açıp diğer uygulamalar için ayrılmış RAM miktarına bakabilir misiniz?
O ayardan diğer uygulamalara daha az RAM ayırıp Premiere için fazla miktar ayarlayıp bir deneyin. Örneğin diğer uygulamalara 5-10GB ayırın maksimum.
Merhaba sorunu çözebildiniz mi? İlginç bir şekilde 4070'li sistemimde de aynı bahsettiğiniz şekilde kale alınmayacak kalitedeki videolarda bile kasma mevcut. Anlam veremiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.