GPU derecesi bir anda düşüyor ve FPS düşüşü oluyor

UnknownS105

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. İyi geceleriniz olsun. Ekran kartımın derecesi 53'lerde gezerken bir anda 47 46 diye düşmeye başlıyor. Sonra da oyunda FPS düşüşü yaşadığımı fark ettim. Bundan olduğunu düşünüyorum çünkü her zaman bu sıcaklık düşüşünde yapıyor. Bir kaçtır yapıyor bunu. Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. İyi geceleriniz olsun. Ekran kartımın derecesi 53'lerde gezerken bir anda 47 46 diye düşmeye başlıyor. Sonra da oyunda FPS düşüşü yaşadığımı fark ettim. Bundan olduğunu düşünüyorum çünkü her zaman bu sıcaklık düşüşünde yapıyor. Bir kaçtır yapıyor bunu. Teşekkürler.
Düşük ayarlarda ise oyun GPU zorlamayıp sık değişkenlik yapabilir Yüksek ayarlara çekin olmazsa Ekran kartı sürücüsünü tekrardan "Temiz kurulum" işaretleyerek kurulum yapın.

Düşük ayarlarda ise oyun GPU zorlamayıp sık değişkenlik yapabilir yüksek ayarlara çekin olmazsa ekran kartı sürücüsünü tekrardan "temiz kurulum" işaretleyerek kurulum yapın.

Yüksek ayarlarda oynuyorum en yükseği mi yapsam acaba? Daha önce temiz kurulum yaptım DDU üzerinden ama sonuç aynı format dahi attım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı