GPU kullanımı -1'e düşüyor

ylmz07

Hectopat
RX 6600 XT ekran kartım var bazen kullanım -1 oluyor ve ekranda donmalar başlıyor. Format attım PC'ye yine aynı. AMD kaynaklı yazılımsal bir sorun olabilir mi? Yaşayan oldu mu hiç bu tarz bir sorun? Reset atmam gerekiyor düzelmesi için tekrar açınca da AMD uygulaması wattman hatasıyla ilgili bir bildirim veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20211226_000338.jpg
    144,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20211226_000316.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bu şekilde şeyler olabilir. Takılmayın derim ben. Gösterimde bir hata olmuş olabilir.

Yükte değilken PSU yetmemesi mi? Hımm ilk defa duyuyorum. Acaba yeni bir şey olabilir mi?
Sık sık yapıyor öyle olunca araştırdım birşey bulamadım. Burada yaşayan olmuştur belki diye bir konu açayım dedim. Bilgisayar aşırı derecede kasıyor olduğu zaman

Yani bu şekilde şeyler olabilir. Takılmayın derim ben. Gösterimde bir hata olmuş olabilir.

Yükte değilken PSU yetmemesi mi? Hımm ilk defa duyuyorum. Acaba yeni bir şey olabilir mi?
Sık sık yapıyor öyle olunca araştırdım birşey bulamadım. Burada yaşayan olmuştur belki diye bir konu açayım dedim. Bilgisayar aşırı derecede kasıyor olduğu
Frekansı ne alemde. Kart belki de kısıyordur kendisini.
Oyunda felan sorun olmuyor masa üstü açıkken biranda bu şekilde oluyor.
Driver güncellemeyi denediniz mi ?
Güncelledim sildim tekrar kurdum düzelmedi

Yanlış bilgi

Format atmayı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…