GPU kullanımı her zaman %99 mu olmalı?

Her oyun %99 da çalışmaz, bu işin içerisinde sizin sisteminizden tutun oyunun optimizasyonuna kadar sebepler vardır. Genelde %95 le %99 arasında çalışması olması gerektiği gibidir. Fakat optimizasyonu bozuk oyunlarda asla %99 da sabit kalmaz.

Eğer ekran kartını zorlayacak bir oyunsa evet ancak tarayıcı oyununda %100 olmasını beklemeyin, ya da Among Us tarzı oyunlarda.

GTA 5 Rust R6 DBD PUBG gibi oyunlar oynuyorum arada %99 oluyor ama her zaman değil
Ryzen 5 3600.
Sapphire RX5600 XT Pulse
2x8 16 GB 3000MHz RAM
1TB HDD
Mesh kasa
Corsair CV650W 80+ PSU.
Sistemim böyle dediğim gibi her zaman %99 olmuyor test videolarına baktığım zaman sürekli %99 kullanılıyor GPU.

GTA 5 Rust R6 DBD PUBG gibi oyunlar oynuyorum arada %99 oluyor ama her zaman değil
Ryzen 5 3600.
Sapphire RX5600 XT Pulse
2x8 16 GB 3000MHz RAM
1TB HDD
Mesh kasa
Corsair CV650W 80+ PSU.
Sistemim böyle dediğim gibi her zaman %99 olmuyor test videolarına baktığım zaman sürekli %99 kullanılıyor GPU.
Darboğaz imkansız olduğu için sisteminde bunu yaşatacak şeylerin başında 1. HDD 2. Ram sorunu olabilir. Fakat dediğim gibi benim sistemim de 2-3 aylık 1660S Ve 2600X Kullanıyorum 2 oyun harici stabil %99 Görmedim. Monitörün kaç HZ?

Darboğaz imkansız olduğu için sisteminde bunu yaşatacak şeylerin başında 1. HDD 2. RAM sorunu olabilir. Fakat dediğim gibi benim sistemim de 2-3 aylık 1660S Ve 2600X Kullanıyorum 2 oyun harici stabil %99 Görmedim. Monitörün kaç Hz?

75Hz benim de sistemim 2-3 aylık sorunun RAM'de veya HDD olduğunu nasıl anlarım test mi yapmam gerek?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı