Görev yöneticisinde sıcaklık mı gösteriliyor? Kullanımdır o.
Hayır sıcaklık görünüyor 82c yazıyorGörev yöneticisinde sıcaklık mı gösteriliyor? Kullanımdır o.
Aynı durum benim başımda da var. Rdr2 oynarken msi afterburner 54-55lerde ama görev yöneticisi 74-75 dereceleri gösteriyor şimdi hangisi doğru?Hayır sıcaklık görünüyor 82c yazıyor
Bu durum çok kafamı kurcalıyor keşke bilsem neden böyleAynı durum benim başımda da var. Rdr2 oynarken msi afterburner 54-55lerde ama görev yöneticisi 74-75 dereceleri gösteriyor şimdi hangisi doğru?
Yaklaşık 3 saattir rdr2 oynuyorum yine aynı sıcaklıklar var, görev yöneticisi 73-74 / msi afterburner 54-55 derecede çok saçmaBu durum çok kafamı kurcalıyor keşke bilsem neden böyle
Sence çok kafaya takılacak bir durum mu?Yaklaşık 3 saattir rdr2 oynuyorum yine aynı sıcaklıklar var, görev yöneticisi 73-74 / msi afterburner 54-55 derecede çok saçma
Arada 20 derece fark var, kafaya takmayım mı bu durumu?Sence çok kafaya takılacak bir durum mu?
Çözümü var mı acaba ?Arada 20 derece fark var, kafaya takmayım mı bu durumu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.