GPU ve CPU %80-%90 Kullanma Sorunu

• Konuyu başlatan BABA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.237

BABA

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bilgisayarıma virüs bulaştı herhalde. GPU ve CPU internete girdiğim anda fırlıyor %80 ve üstü oluyor ikiside. Bilgisayarda ısınma oluyor. Halbuki hiç yoracak bir şey yapmıyorum görev yöneticisine bakıyorum google chrome 3-4-5 tane gösteriyor, ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Bu sorunu nasıl çözebilirim başlangıçta açılan bütün her şeyi devre dışı bıraktım. Lütfen noktalama yanlışı yaptıysamda ceza vermeyin geçenlerde 1 ay ceza aldım teşekkürler. Konuyu yanlış yere açtıysamda kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
"."dan sonra kelimenizi yazmadan önce bir boşluk bırakın. Her şey gibi sonunda şey olan tüm kelimeler ayrı yazılır. "-de/-da"nın yazımına da dikkat etmenizi öneririm.
Sorunuza gelecek olursak Chrome kapalıyken CPU kullanımınız ne kadar? Eğer arka planda bir şey çalışmadığında normalse virüs yoktur. Başka tarayıcı deneyebilirsiniz, belki rahatlatır.

İyi akşamlar. Chromede sorun yok herşey normal. Kesin virüs var her zaman bu sorun yoktu. Bir tane program yükledim kesin ondan oldu bunu çözecek virüs programı varmı ? Her şeyi sonda kullanıyor ram ve ekran kartı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı