Grafiği güzel hikayeli oyun tavsiyesi

Metro hoşuma giden tarzda oyunlardan biri fakat yanlış hatırlamıyorsam açık dünya ve craft sistemi olduğu için oynamakdan vazgeçtim.
Hayır. Metro serisi açık dünya veya craft oyunu değil. Metro 2033 - Last Light oyunları hep tünelde geçiyor. Yeryüzüne fazla çıkmıyorsun. Görev yok oyunda, interaktif sonlu bir oyun. Exodus oyununda farklılık yapıp oyunu yeryüzüne taşıdılar (çoğunluk yeryüzü, metro içinde de geçiyor oyun). Ayrıca craft sistemi de bir parça için haritanın öbür ucuna götürten cinsten değil hatta oyun craft ağırlıklı değil, sadece mermi yaparak da oyunu bitirebilirsin.
 
Ryse Son of Rome.Oynamadım ama grafiklerinin iyi olduğunu söylüyorlar bir bakabilirsiniz.Ayrıca güzel hikayeli olduğunu zannetmiyorum.Boş kafayla oynanacak bir oyun.Yani tam isteğinizi karşılamıyor ama belki ilginizi çekebilir.
 
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir sadece Valorant oynuyordum fakat sürekli oynayınca sıkılmaya başladım. Grafikleri ve hikayesi güzel, aksiyon veya bilim-kurgu tarzında olursa çok iyi olur. Fall Guys almıştım fakat oyun çok sıkıcı geldiği için iade ettim ve Steam hesabımda şu anda 40 TL var. Üstüne 30-40 TL daha ekleyebilirim. Yani 80 TL ve altı oyun önermenizi rica edeceğim.

Sistem:
CPU: AMD Ryzen 5 2600.
GPU: MSI GeForce GTX 1660 Ventus XS OC.
RAM: 8 GB.

Remember Me gayet güzel bir hikayesi var atmosferi güzel dövüş mekanikleri ise kişiden kişiye göre değişiyor bana göre iyi deneyebilirsin.
 
Wolfentein'in bütün serisini oynadım. O da güzel bi seriydi. Bir tek VR olanı kaldı. A Plague Tale olan dikkatimi çekti yalnız.

Bioshock da denemelisin oynamadıysan. Normal bir hikaye gibi giriş yapıyor, paralel evrenlerden çıkıyor. Kafan patlar yani. Gelmiş geçmiş en iyi oyun hikayelerinden biridir kendisi.
 

Geri
Yukarı