Arkadaşlar normalde oyunlarda oyunun grafik ayarlarını düşürdüğümüzde FPS artması lazım değil mi, yanlış mı biliyorum acaba? Grafik ayarlarını az olarak yükseltmek FPS artırır mı?
Daha iyi anlatamazdım.Şimdi şöyle,düşük bilgisayarda fps arttırır ancak güçlü bilgisayarlarda önerilen ayarların çok altında oynuyorsan fps düşebilir(tahminimce),bunun da nedeni,sen usta bi şoförsün ama altında 70 beygir araba var. Yani istesende istenilen performansı veremezsin. Bunun gibi düşün.
Şimdi şöyle, düşük bilgisayarda FPS arttırır ancak güçlü bilgisayarlarda önerilen ayarların çok altında oynuyorsan FPS düşebilir(tahminimce),bununda nedeni, sen usta bir şoförsün ama altında 70 beygir araba var. Yani istesende istenilen performansı veremezsin. Bunun gibi düşün.
Ekran kartı darboğaz yaptığından oluyor bu değil mi? Ekran kartı nedir?CS:GO'da ayarları fulleyince 150 FPS alıyorum, en düşüğe çekince oynanmayacak şekilde kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.