Grafik Tasarım ve Video Kurgu İçin Sistem Önerisi

• Konuyu başlatan lEOl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 4.314
Anladım ama diğer sistem de bile bütçemi baya zorladım. Daha monitör alacağım. Yapabilirsem itopya ile iletişim kurup siparişi iptal etmeden kasayı ve PSU'yu değiştirip değiştiremeyeceğimizi soracağım. Yapabiliyorlar mı böyle bir şeyi?

Bu kasayı beğendim ve fiyat olarak da 3-5 lira bir fark var.

Keles Bursa içinde diye biliyorum.

İnegöl'e çok yakın arada sadece bir tepe var. O tepenin üzerine çıkarsan iki ilçeyi de görürsün. Uzun zamandır. Diyeceğim unutuyorum ben doğma büyüme Keles'liyim.
Özelleştirme bölümüne 4 kasa koymuşlar. Saçma geldi.

Hangisinde dostum?
Keles Bursa içinde diye biliyorum. Ayrıca Itopya mıydı tam hatırlamıyorum, birine bozuk para göndermişti ürün ile beraber, para iadesi olarak. Ya İtopya idi yada İnventus.

Sipariş iptali olmadan değişiklik yapılırsa müthiş olur.

Son düzenleme:
@Pantheon Sonunda İTOPYA siparişimi iptal ettim. Sinerji'den alacağım dostum. Senin yazdıklarına paralel olarak şöyle bir şey yaptım. Tabi fiyat fırladı biraz. Az kaldı delirecem. 👹

376687

Acaba kurulumu siz yapabiliyor musunuz? Bilginiz var mı? Ayrı yerlerden parça şeklinde alsanız?
Eki Görüntüle 376714

Şimdi daha önce ekranı bozuk bir laptobu (kaybedeceğim pek bir şey olmadığı için ve biraz da merakımdan) dağıtıp ekranını (yani üst kapağı) komple gövdeden ayırıp toplamışlığım var. Evde duran atıl bir monitöre bağlayabilmek için yapmıştım bunu ve sıkıntısız çalışmıştı. Şimdi bu işlerden az çok anlıyorum ama yaklaşık 8 yıldır laptop kullandığım için uzak kaldım donanım gelişmelerine. Bu yüzden de size danıştım. Şuan video falan izlesem ya da uzaktan birisi yardımcı olsa toplarım bu bilgisayarı sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı