Grafik ve tasarım için Matebook D16 i5 vs MSI Thin GF63

Bütçe
23000

KEREM BERKE

Hectopat
Merhaba, laptop ihtiyacım için bu iki laptop arasında kaldım. Daha yüksek fiyatlı bilgisayar önerisi yapmayınız.
MSI;
Msi i5 12450H RTX2050 16GB
Huawei;
MateBook D16 i5 12450H 16 GB
Öncelikle masaüstü oyun bilgisayarım evde mevcut. Sorunsuz tüm oyunları programları çalıştırabiliyorum.
Laptopu Adobe uygulamaları ve grafik tasarım kursunda kullanmak için alacağım çalışma ortamı olarak kütüphaneye gittiğimde işimi görmesi gerekli. Çok ağır bir işlem olacaksa ki Mr.Beast videosu kurgusu yapmayacağım şu anda bu iki laptoptan birinin işimi göreceğini düşünüyorum. Artıları ve eksileri ile fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Merhaba, laptop ihtiyacım için bu iki laptop arasında kaldım. Daha yüksek fiyatlı bilgisayar önerisi yapmayınız.
MSI;
Msi i5 12450H RTX2050 16GB
Huawei;
MateBook D16 i5 12450H 16 GB
Öncelikle masaüstü oyun bilgisayarım evde mevcut. Sorunsuz tüm oyunları programları çalıştırabiliyorum.
Laptopu Adobe uygulamaları ve grafik tasarım kursunda kullanmak için alacağım çalışma ortamı olarak kütüphaneye gittiğimde işimi görmesi gerekli. Çok ağır bir işlem olacaksa ki mr. Beast videosu kurgusu yapmayacağım şu anda bu iki laptoptan birinin işimi göreceğini düşünüyorum. Artıları ve eksileri ile fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

20 serisi öldü.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 82SC0098TX Ryzen 5 6600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 16" WUXGA Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe soğutması ve ses konusunda çok bilemiyorum ama işlemcisi attığınız sistemlerle neredeyse aynı performanstaymış fakat ekran kartı olarak ikisinden de üstün
Attığınız Laptop güzel ama o 1k 1k arttıra arttıra 30k ya çıkar o kadar bütçem yok, ikisi arasında kaldım. Çok ağır işleri masaüstünde yaparım diye düşünüyorum.

20 serisi öldü.
:) Yazdığım metni okuyup cevap veriniz 20 serisinin ölmesini konuşmuyoruz.

Attığınız laptop güzel ama o 1K 1k arttıra arttıra 30k ya çıkar o kadar bütçem yok, ikisi arasında kaldım. Çok ağır işleri masaüstünde yaparım diye düşünüyorum.

:) yazdığım metni okuyup cevap veriniz 20 serisinin ölmesini konuşmuyoruz.

O kadar çıkmaz bir nesil atlarsın değer bir kere al tam zaten bunun için değer.
Yok diyorsan MSI al ekran kartı var ama şarj kısmını bilmiyorum şarja göre karar ver zaten masaüstün varmış.

O kadar çıkmaz bir nesil atlarsın değer bir kere al tam zaten bunun için değer.
Yok diyorsan MSI al ekran kartı var ama şarj kısmını bilmiyorum şarja göre karar ver zaten masaüstün varmış.
Evet masaüstü olduğu için MateBook mantıklı geliyor yanımda prizle gezmek istemiyorum, önerileriniz var mı 23K altında?

İkinci elde M1 Air bak. İsteklerine göre daha iyisini bulamazsın bu bütçede.

MacBook iyi olsa da sevmiyorum maalesef, programlarım orijinal fakat özgürlük kısıtlı gene de bir ikinci ele bakacağım, Başka önerileriniz var mıdır Windows olarak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı