Grafiker olmak

rhymerofficial

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba ;

Benim asıl mesleğim RAP sanatçısıyım fakat hepimizde biliyoruz ki Türkiye' de müzik sektörü pek raabet görmüyor. Fakat bende bu mesleği sürdürürken hemde tampon diyelim ilgi alanım olan grafikerlik okumak istiyorum. Kendime özgüvenim var kafama koyduğum bir şeyi yapabilecek bi insanım. Fakat grafiker olmak için ne yollardan geçeceğimi bilmiyorum. Ankara ' da okumak istiyorum fakat herhangi bir bilgim yok . Bu konu da tecrübeli olan arkadaş ve abilerim bilgilendirirse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...:)

Konumun dışına çıkmak istemiyorum fakat ben bu işi para için yapmadığım için grafikerlik istiyorum. Bilmem anlatabildim mi ?

Kültüre katkısı olmamış ve sadece kendi çıkarları uğruna yapılan sanat , sanat değildir.

Rap Müzik söylemek bir meslek değil. Dostum bu kültüre kimlerin inanılmaz katkısı olduda hayat şartları yüzünden bırakmak zorunda kaldı. sende seçtiğin mesleğe ağırlık vermen lazım bence bu kültür karın doyurmuyor malesef.

Hip hop derken ? Sadece rap müzik mi ? Yoksa diğer alanları da var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafiker kursları var. Onlara gidebilirsin. Üniversitelerin grafikerlik bölümleri var. Kendin evde geliştirebilirsin kursa gidersen daha hızlı olur kendini geliştirmen. Birde bu iş üzerine çalışmaya başlarsan süper olur.

Dans , Grafitti ve Rap müziğinde yeteneğim var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim fakat gereken puan kaç biliyor musunuz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak bilmiyorum. Ama kurs önerebilirim. Okul ile beraber kursa gitmen senin için çok iyi olur. Sertifika olmadan olmuyor bu devirde açıkçası. Ne kadar çok sertifika o kadar iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı