Grammarly bir aylık 50₺ satılması

TeCDeT

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2020
Mesajlar
137
Çözümler
1
Yer
Warsaw
Merhaba.

İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü okuyorum. Öğretmenlerimiz doğal olarak ödevlerimizi ya da sınavlarının İngilizce olarak istiyor. Ne de olsa ana dilimizde bile hata yaparken İngilizce hatasız yazmak neredeyse imkansız. Grammarly çok işimize yarıyor her anlamda ama premium özellikleri de cezbetmiyor değil. Kendi sitelerinde baktığımızda yaklaşık 30$ tek aylık ücret istiyor. O da 203₺ tekabül ediyor. Fakat internette aylık altı aylık hatta yıllık çok ucuz fiyata satanlar var.


Sizce güvenilir mi? Sonuçta Windows OEM key'lerini artık ucuz bir fiyata alabiliyoruz.
 
Merhaba.

İngiliz dili ve edebiyatı bölümü okuyorum. Öğretmenlerimiz doğal olarak ödevlerimizi ya da sınavlarının İngilizce olarak istiyor. Ne de olsa ana dilimizde bile hata yaparken İngilizce hatasız yazmak neredeyse imkansız. Grammarly çok işimize yarıyor her anlamda ama Premium özellikleri de cezbetmiyor değil. Kendi sitelerinde baktığımızda yaklaşık 30$ tek aylık ücret istiyor. O da 203₺ tekabül ediyor. Fakat internette aylık altı aylık hatta yıllık çok ucuz fiyata satanlar var.


Sizce güvenilir mi? Sonuçta Windows OEM Key'lerini artık ucuz bir fiyata alabiliyoruz.

Orjinali 200TL olan bir şeyin 50TL'ye satılması size normal geliyorsa şansınızı deneyebilirsiniz.
Genel görüşüm biri ucuza hesap ya da Key satıyorsa çalıntıdır.
 
Bence risk almaya değer. 1 aylık 50 TL olanı alıp deneyebilirsiniz. Eğer bir sorun çıkmazsa 3 aylık, 6 aylık gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz zira çok daha uygun fiyatlı. Sorun çıkacağını sanmıyorum. Aida 64, IMD, Kaspersky gibi programları OEM olarak bu tarz sitelerden aldım ve sorun yaşamadım şimdiye kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı