Grand Theft Auto III'ü Windows 8.1'de Çalıştırma Rehberi

Arkadaşlar ben bu oyunda AMD kartla problem yaşıyorum. Oyun AMD kart ile yükek performansta açılmıyor. Ne yaptıysam bir türlü doğru düzgün açamadım. Her seferde güç tasarrufunda açılıyor. Bunun çözümünü bilen var mı? Windows 8.1 kullanıyorum ve AMD'nin yayınladığı en son Catalyst sürümünü yani 15.7.1'i kullanıyorum. Konu sahibi iddialı birine benziyor. @SypeR

Bu oyun hüç tasarrufunda bile açılsa son grafik ayarlarında oynanabilecek bir oyun. Şahsi fikrim dert etmemeniz yönünde. Eğer sorun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabilirim.

Bu oyun hüç tasarrufunda bile açılsa son grafik ayarlarında oynanabilecek bir oyun. Şahsi fikrim dert etmemeniz yönünde. Eğer sorun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirseniz daha kolay yardımcı olabilirim.

Catalyst Control Center üzerinden ''Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır'' seçeneği bulunuyor. Burada oyunun yolunu gösterek .exe'sini ekliyorum. Sonra ''Yüksek Performans'' seçeneğini seçiyorum. Ama oyun yinede güç tasarrufu ile açılıyor. Eski olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ama bir çözümü olmalı. Oyun İntel ekran kartıyla da açılıyor hatta rahatta oynanıyor ama ben oyunu videoya alacağımdan İntel kart biraz yetersiz kalıyor. Oyunu eskiden AMD ile çok rahat çalıştırabiliyordum. Zamanla oyuna bir şeyler oldu.

Kayıt programına GPU olarak AMD ekran kartını seçtirin.

Ek olarak Afterburner ile hangi GPU'ya yük biniyor kontrol edin. Belki de zaten AMD ile çalışıyordur?

Kayıt programı nedir? MSI Afterburner ile kontrol etmiştim, zaten hep öyle yapıyorum. İntel ile açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…