Grand Theft Auto: The Trilogy görsel hatalar

@FalconPolat Sam halâ şirkette. Kabul ediyorum Dan'in etkisi çok büyüktü oyunlarda ama multimilyon dolarlık şirket tek bir kişi olmadan da güzel oyun yapmaya devam edebilir diye düşünüyorum. Tek yazar Dan değil zaten. Etkisinin büyük veya küçük olduğunu GTA VI ile anlarız.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Koskoca 7'den 70'e herkes tarafından bilinen GTA serisinin yapımcısı Rockstar için bu Remastered işi başarılı olmalıydı, olmak zorundaydı. Kendi isimlerine leke sürmezler diye düşünüyordum.

Eski oyunlara grafik modu kursak daha güzel olurdu. Bu remaster sürümlerden çok ümitsizim.

Konuşulsun diye mi hatalı görsel paylaşılıyor acaba ya? Öh Rockstar.

Asıl olay oyunun Türkçe yamasını kim yapacak?

Benim için oynanış önemli, çoğu kişi oynanışı görmeden bir kaç resimle çöp diyor. Bakalım cidden dedikleri gibi mi, çıksın bir de öyle yorum yapın. Görselleri ben de beğenmedim.

Bana kalırsa GTA VI ile de anlayamayız çünkü oyunun hikayesi zatendan Dan işten ayrılmadan önce yazılmaya başlandı. Dan'in asıl yokluğunun önemini bize asıl GTA VII ya da RDR 3 göstericek bence.

Bana kalırsa GTA VI ile de anlayamayız çünkü oyunun hikayesi zatendan Dan işten ayrılmadan önce yazılmaya başlandı. Dan'in asıl yokluğunun önemini bize asıl GTA VII ya da RDR 3 göstericek bence.
Hikayeden belli olmaz ama gameplaydan belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…