Grand Theft Auto: The Trilogy görsel hatalar

@FalconPolat Sam halâ şirkette. Kabul ediyorum Dan'in etkisi çok büyüktü oyunlarda ama multimilyon dolarlık şirket tek bir kişi olmadan da güzel oyun yapmaya devam edebilir diye düşünüyorum. Tek yazar Dan değil zaten. Etkisinin büyük veya küçük olduğunu GTA VI ile anlarız.

Ne diyeceğimi bilemiyorum. Koskoca 7'den 70'e herkes tarafından bilinen GTA serisinin yapımcısı Rockstar için bu Remastered işi başarılı olmalıydı, olmak zorundaydı. Kendi isimlerine leke sürmezler diye düşünüyordum.

@FalconPolat sam halâ şirkette. Kabul ediyorum Dan'in etkisi çok büyüktü oyunlarda ama multimilyon dolarlık şirket tek bir kişi olmadan da güzel oyun yapmaya devam edebilir diye düşünüyorum. Tek yazardan değil zaten. Etkisinin büyük veya küçük olduğunu GTA V'ı ile anlarız.

Bana kalırsa GTA VI ile de anlayamayız çünkü oyunun hikayesi zatendan Dan işten ayrılmadan önce yazılmaya başlandı. Dan'in asıl yokluğunun önemini bize asıl GTA VII ya da RDR 3 göstericek bence.

Bana kalırsa GTA VI ile de anlayamayız çünkü oyunun hikayesi zatendan Dan işten ayrılmadan önce yazılmaya başlandı. Dan'in asıl yokluğunun önemini bize asıl GTA VII ya da RDR 3 göstericek bence.
Hikayeden belli olmaz ama gameplaydan belli olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı