Grand Theft Auto: The Trilogy görsel hatalar

Sizin koyduğunuz o resimde de Tommy'nin kolu kara.

Evet ama kadrajda Tommy'nin kafası yok, ayrıca o görüntü oyunun orijinal sayfasından alındı.

''@14759'a teşekkürler.'' yazısını da görmemişsiniz sanırım.

Doğruluğundan emin olmadığın görüntüleri kesinmiş gibi paylaşma. Ya da paylaşmadan önce doğru mu değil mi diye bir araştır.

Ayrıca hadi o görselle oynadım, diğer görselde de aynı sorun var.

Ben sana oynadın demiyorum ki. Birileri oynayıp internete yaymış olabilir, sen de doğru sanıp paylaşmış olabilirsin.

Aynı görsel Rockstar Games sitesinde de mevcutmuş.

Link atabilir misin, Rockstar'ın Trilogy ile ilgili sayfasına girdim ama o görseli bulamadım.

Bende bulamadım ama google görseller ile aratınca çıkıyor. Kaldırmış olabilirler.

Veya aradaki renk farkını görüp Tommy'nin kafasının olduğu kısmı görselden keserek benim konumda paylaştığım şekilde de yayınlamış olabilirler
Olabilir ama diğer görseldede aynı şey mevcut. Yoksa bahsetmezdim.

Bunu bile beğenen vizyonsuzların olduğu dönemde firmalar daha çok düdükler.

Bu konuyla ilgili laf anlatmaya çalışmaktan o kadar sıkıldım ki. Arkadaşım bu oyunların eski sürümlerini oynadın mı, o sürümler ne kadar sıkıntılıydı haberin var mı? San Andreas'ta duvara tırmanmaya çalışınca ölüyorduk mesela, ya da Vice City'de araba hafif dokununca bütün sağlığımız gidiyordu. Şimdi bu sorunların düzeltildiği bir sürüm çıkarılıyor, üstüne üstlük grafiksel geliştirmeler ve oynanış geliştirmeleri yapılıyor ama yine memnun değilsiniz. Tam olarak ne istiyordun açıkla da öğrenelim. Bununla ilgili başka bir konuda yazdığım mesaj:

Aşağıdaki ışıklandırma yüzünden. Diğeri de çözülebilir bir hata zaten

Yeni nesilin bunları anlamasını çok beklemiyorum ama bunlar bizim umrumuzda olmadan bütün oyunu hikayesinin tadını çıkara çıkara her türlü oynayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…