Grand Theft Auto Trilogy kırılır mı?

CathedralDogs

Hectopat
Merhabalar, Trilogy'e asla ve asla beş yüz lira vermek istemiyorum, ama oynamak istiyorum. Sanırım oyunun kırılmasını bekleyeceğim, sizce bu Red Dead Redemption 2 gibi çok uzun sürer mi? Yoksa, ilk gün geldiği gibi kırılır mı? (Cyberpunk 2077 gibi)

İyi forumlar dilerim.

Bence yurt dışında yaşasam bile, bu oyuna altmış birim vermek saçmalık gibi, tabii kendi görüşüm ve düşüncem. Türkiye'ye gelince işler tabi baya bi tık üstüne biniyor. Açıkçası babama ve anneme ben beş yüz liraya oyun alacağım diyemem.

SAMP'ı trilogy ile oynamana gerek yok mod atsan daha iyi olur trilogyden.
Hocam San Andreas gibi bir oyuna mod atmak işkence diyebilirim, o kadar mod deniyorum hiç bir grafik modunu yükleyemedim.
Hocam açıkçası grafikler çok güzel değil, evet kötü de değil ama sanırım şu daha güzel gibi;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aslında grafikleri bu kadar değişik ve orta yapmaları sanırım, mobile çıkartmak istemeleri.

Son düzenleme:

Bu grafiğin bir tık düşüğü PS3 ve mobil için çıkmıştı. Bence oynaması bile gereksiz. Downgrade modu yükleyip oynasak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…