Grand Theft Auto V Enhanced'i deneyimlediniz mi?

Aslında olması gereken güncelleme gelmiş. Grafiklerde fazla fark olmasa da yeterli seviyede. Abartılacak kadar iyi grafik değişimi yok.

Yeni:
1741115251470.png

Eski:
1741115273270.png

@Ssansarsalvo, hocam orada ben RT'den bahsetmedim. RT açılmayacaksa grafik farkının abartı seviyede olmadığından bahsediyorum.

Grand Theft Auto V Enhanced'i deneyimledin mi?
Rockstar gerçekten optimizasyon konusunda büyük bir adım atmış.
RX 6700 XT ile Ray Tracing açıkken 200 FPS alabiliyorum.

Onun dışında kayda değen bir şey yok. GTA'ya yeni bir oyuncu kazandıracak bir güncelleme değil fakat eski oyuncuyu kendine çeker.

İyi gibi Online tarafın optimizasyonu daha iyi olmuş aldığım FPS 10-15 oranında arttı.

Yok yani rtx farkı falan daha belli oluyor anlamında. Yansıma olmayan yerde zaten nasıl rtxten yararlanacaksınız zaten.
RT aslında yansımayan ibaret değil hocam. Zaten bu yüzden Indiana Jones, Assassin's Creed Shadows, DOOM Dark Ages gibi oyunlar artık RT'yi zorunlu kılıyor. RT, ışıklandırma, gölgeler, sesler gibi birçok alanda etkili. Mesela Witcher 3 gibi yansıma neredeyse hiç barındırmayan bir oyunda ışıklandırmalı RT en üst seviyede kullanılıyor.

Forumda bu teknolojinin adının yanlış bilindiğini ve NVIDIA'ya ait sanıldığını biliyordum(Bu teknoloji 16. yüzyılda ortaya çıktı) fakat kullanım alanlarının bile bilinmemesi ve sadece yansımadan ibaret sanılması üzücü bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı