Grand Theft Auto V PS5 ve PS4'te oynanabilir mi?

BatuhanTR1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-NVIDIA GeForce RTX 2060 (EKRAN KARTI)

-DDR4 16GB (RAM)

-AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor (İŞLEMCİ)

- SANDİSK SSD PLUS 240 GB (SSD)

-TOSHIBA HARDDİSK 2 TB (HARDDİSK)

-PRIME B450M-K II (AnaKart)
Arkadaşlar selam. Ben PS5 için Grand Theft Auto V (playstation®5) satın aldım fakat böyle yazıyor kütüphanede. Ben yani bunu PS4 konsolunda da oynayabilir miyim?

IMG_20240701_194435.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama PS 5 için oyuna gelen özellikler PS 4'te oynarsan aktif olmazmış.

Son düzenleme:
Şu an sen PS 5 sürümünü satın aldığın için hem PS 4, hem PS 5 sürümüne sahipsin, eğer PS 4 konsolunda oyunu indirirsen eski sürüm olan PS 4'e uyumlu GTA 5 versiyonunu indirir. PS 5'te indirirsen de yeni nesil özellikler ve iyileştirmeler olan PS 5 versiyonunu indirir.

Bu konudaki cevaplara bakarsan senin aradığın sorunun da cevabını bulabilirsin.

Şu an sen PS 5 sürümünü satın aldığın için hem PS 4, hem PS 5 sürümüne sahipsin, eğer PS 4 konsolunda oyunu indirirsen eski sürüm olan PS 4'e uyumlu GTA 5 versiyonunu indirir. PS 5'te indirirsen de yeni nesil özellikler ve iyileştirmeler olan PS 5 versiyonunu indirir.

Bu konudaki cevaplara bakarsan senin aradığın sorunun da cevabını bulabilirsin.

Yani PS4 için satılan GTA'yi PS5 versiyonuna taşımışlar o yüzden PS4 versiyonu satılmıyor.

Yani PS4 için satılan GTA'yi PS5 versiyonuna taşımışlar o yüzden PS4 versiyonu satılmıyor.
Benim anladığım şu, PS 4'teki düz GTA 5 sürümü ama PS 5'e özel grafiksel iyileştirmeler ile GTA 5 sürümü çıkarmışlar, yani biri artık eski versiyon, diğeri yeni versiyon, bunlar arasındaki farkı da şuna benzetebilirim, eski versiyon olan aslında bir oyunun temel paketi iken yeni versiyon olan premium paket, yani premium paket temel paketin daha gelişmişidir ve zaten kendi içinde temel paketi de içerir.

Yani konularda verilen cevaplar o yönde ama şu an PS Store'da neden o zaman bundle sürümü ve PS5 sürümleri ayrı ayrı satılıyor anlamış değilim.
Screenshot_20240701_210925_Chrome.png

Benim anladığım şu, PS 4'teki düz GTA 5 sürümü ama PS 5'e özel grafiksel iyileştirmeler ile GTA 5 sürümü çıkarmışlar, yani biri artık eski versiyon, diğeri yeni versiyon, bunlar arasındaki farkı da şuna benzetebilirim, eski versiyon olan aslında bir oyunun temel paketi iken yeni versiyon olan premium paket, yani premium paket temel paketin daha gelişmişidir ve zaten kendi içinde temel paketi de içerir.

Yani konularda verilen cevaplar o yönde ama şu an PS Store'da neden o zaman bundle sürümü ve PS5 sürümleri ayrı ayrı satılıyor anlamış değilim.
Eki Görüntüle 2238641

Evet işte anlamadığım o PS5 versionunda PS4 sürümünü oynayabiliyorsak bundle a ne gerek var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı