Greedfall Türkçe yama 0xc000007b hatası

rainfarn

Hectopat
Recep Baltaş abimiz sorunu çözemediğimiz durumda konu başlığı açarak yardım isteyebileceğimizi söylemişti.

safasfasf.png
SAFASFS.png

Aynı hata bende de mevcut aynı siteden indirdiğim mad max türkçe yamasında da aynı hatayı alıyorum. Sanırım siteyle alakalı bir durum mad max yamasını yayınladıkları konuda bunu aşmaya çalışıyoruz diye belirtmişler zaten.

Aynı hata bende de mevcut aynı siteden indirdiğim mad max türkçe yamasında da aynı hatayı alıyorum. Sanırım siteyle alakalı bir durum mad max yamasını yayınladıkları konuda bunu aşmaya çalışıyoruz diye belirtmişler zaten.

açıkcası sorunu çözmeye calısırken sürekli windows defenderimi kapattırmaya çalışıyordu bana o yüzden pek güvenemiyorum bu siteye
Resimdeki işaretli .dll dosyalarını silip Directx aracını indirip 1 kez kurun. Sorununuz çözülür.
işaretleri dll dosyaları bilgisiyarımda yok

Kardeşim türkçe yamanın kurulumunu değiştirin ne yaptıysam düzeltemedim yaw dosyaları alalım icine atalim felan o sekil kuralim illa böyle setup ile mi kurmamız gerek emeğinize sağlık ama kullanılmadıktan sonra ne gereği kalıyor ki

İyide Türkçe yama çıkmadı ki. Oyunu Türkçeye çevirdiler ama dosyaları entegre edemediler. Olan TR yamalarda virüs içeriyor. Yani PC'nize virüsü soktunuz eğer kurduysanız. Şimdiden hayırlı olsun. Olan bütün yamalar şuan çalışmaz durumdadır.

açıkcası sorunu çözmeye calısırken sürekli windows defenderimi kapattırmaya çalışıyordu bana o yüzden pek güvenemiyorum bu siteye

Açıkçası yapmaya çalıştığı eylemlerden dolayı bende güvenmedim. Ayrıca denetim masası program kaldıra girersen tr yamayı kaldıramadığını da göreceksin. Bilgisayarıma format atmadan önce yamayı denemiştim. Şimdi kesinlikle kurmayı düşünmüyorum ne bu yamayı ne de bu siteden herhangi bir yamayı.

İyide Türkçe yama çıkmadı ki. Oyunu Türkçeye çevirdiler ama dosyaları entegre edemediler. Olan TR yamalarda virüs içeriyor. Yani PC'nize virüsü soktunuz eğer kurduysanız. Şimdiden hayırlı olsun. Olan bütün yamalar şuan çalışmaz durumdadır.

Doğru diyorsun pcye baya bir virüs sokuyor cpu kullanımı hiçbir şey açık değilken %100'e çıkıyor. Güvenilir bir virüs programı sorunu çözüyor. Ama en temizi kurmamak. 👍

Ben o yamayı indirdiğin siteyi google' ye rapor ettim ama bir türlü banlamadım siteyi senin gibi garibanlar gerçek zannedip indiriyor virüsü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı