Karşındaki GREEN LANTERN. Yüzüğüyle uçabiliyor. Zihninden yeni şeyler yaratabiliyor. Thor zaten bir tanrı!Rune King Thor alır adam zaten rkt gücüne erişince neredeyse tanrılık mertebesine geçiyor dc evreninde supermen prime one milion ile karşılaştırılıyor.
Ben o anlamda söylemedim thor aslında evrende tanrı değildir sadece tanrı oluğunu zanneden asgardlılardandır gerçek tanrılar ölümsüzdür ama asgard halkı çok uzun yaşar yani ölümsüz değildir.Karşındaki GREEN LANTERN. Yüzüğüyle uçabiliyor. Zihninden yeni şeyler yaratabiliyor. Thor zaten bir tanrı!
Comic Vine yi çok iyi biliyorum. GL Superman ile kıyaslanamaz derken evet Hal Jordan Supo yu alır ve comicvine'da GL alır diyorBen o anlamda söylemedim thor aslında evrende tanrı değildir sadece tanrı oluğunu zanneden asgardlılardandır gerçek tanrılar ölümsüzdür ama asgard halkı çok uzun yaşar yani ölümsüz değildir.
Ekstra olarak Green lantern normal süpermenle kıyaslanamaz bile ama benim bahsettiğim prime one million. Prime one million rkt ile karşılaştırılıyor yani green lanternı her türlü alt eder.
Comic Vine
Bu link yabancı bir forumdan ve bolca görselle destekleniyor istersen ziyaret edebilirsin.
Evet green lantern supoyu alır fakat superman prime pne milliona dokunamaz ve burada rün king thorun süpermen prime one million ile kıyaslandığı ve neredeyse berabere kaldığı görülmüş bundan yola çıkarak gl normal evrende rkt a rakip olamaz. Rün King Thorun Odin forcetan bile daha kuvvetli olduğu durumlar var ve buda hal jordandan üstün olduğunun bir kanıtıdır.Comic Vine yi çok iyi biliyorum. GL Superman ile kıyaslanamaz derken evet Hal Jordan Supo yu alır ve comicvine'da GL alır diyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.