Grid 2 açılmıyor

onur_kakilli5

Hectopat
Daha önce aynı hatayı PUBG'de almıştım ve burada konu açmıştım ve çözüm bulunamamıştı. Yine belki bir umut çözüm bulunur diye açıyorum. Hata kısaca açıklamak gerekirse Steam üzerinden grid 2'ye girmeye çalışınca oyun önce çalışıyor gözüküyor sonra hiçbir hata vermeden crach raporu gözükmeden kendini kapatıyor.

Dosyaların bütünlüğünü denetle dediğim zaman 13MB civarı bir Update yapıyor ve aynı hatayı tekrar veriyor. Kısacası oyun açık gözükmesine rağmen Steam üzerinden görev yöneticisinde ya da masaüstünde hiçbir şekilde gözükmüyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşınız:

Intel GPU sürücü sürümünüzü de belirtin. Diğer konunuz da bununla ilintili olabilir.

Son düzenleme:
Rapor paylaşınız:

Intel GPU sürücü sürümünüzü de belirtin. Diğer konunuz da bununla ilintili olabilir.

Ekran kartı sürücüsü kaynaklı gibi garip bir biçimde. Buraya hata düşüyorsa paylaşır mısın bir de?

Herhangi bir rapor oluşturmadı. Ne yapmam gerekiyor? Ve Steam üzerinden dosya kontrolü yaptığımda her seferinde 13MB'lik bir dosya indiriyor. Bunun sebebi nedir?
Şimdi fark ettim oyuna ne zaman girmeye çalışsam oyun kendi dosyaları içinde <GRID2_AVX_858679_CRASH_2020_9_21T14_18_16C0.mdmp> oluşturuyor.

Olay Görüntüleyicisi 21.09.2020 23_00_59.png

Sorunun ne olduğunu buldum galiba Grid 2 artık Steam üzerinden satılmıyor bende zamanında Steam Key ile almıştım bu oyunu onun yüzünden mi giremiyorum eğer öyleyse param çöpe mi gitti?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç sorun değil. GRID2_AVX_858679_CRASH_2020_9_21T14_18_16C0.mdmp dosyasını paylaşın. Bir de bununla rapor alın:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı