GRID 2 HD 7770 Gameplay

Şöyle bir bakınıyorum yarış piyasasına, GRID 2, GRID 2 diye bağırıyor millet. Bende ne yapayım oturdum başına, oturur oturmaz da bir video çektim. Oyunu gamepad ile oynadığım için kamerada sorunlar oldu. Ancak yinede izlenebilir durumda. Oyun hakkında ise, ilk izlenimlerim fena değil oldu. Değerler gözüktüğü gibidir. Bir tek menüler de ve ara videolarda 120-150 FPS'yi gördüm. Onun dışında bir şey yok. İyi seyirler.

(Sırada, oyundan atma sorununu çözdüğüm zaman Portal 2 var. Olmaz ise Blur.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yes, tabi kalıcı olarak değil, 4 ila 5 saniyelik bir yer. Oda yakın çektiği için 600'ü buldu sanırım. :) Onu ben değiştireyim insanlar yanlış anlayacak. :)
 
Tamam şimdi oldu :) Güzel çekim olmuş eline sağlık ama bu sefer sesin yok yorum falan yapsaydın diğer yarışçılarla, yarışla ilgili daha iyi olurdu sanki.
 
Oyun görsel açıdan çok ilgi çekici duruyor orası kesin ama kokpit kamerası olmayan bir yarış oyunu benim için kafadan kaybeder. Bir de araçların özelliklerini doğru düzgün rakamsal değerlerle göstermemişler, basitleştirmek için güç barı gibi bir sistem kullanmışlar ki bu da 13 yaşındaki amerikan bebelerine hitap etmek için yaptıkları şey. Keşke Forza 5 PC platformuna da gelse :(
 
Tamam şimdi oldu :) Güzel çekim olmuş eline sağlık ama bu sefer sesin yok yorum falan yapsaydın diğer yarışçılarla, yarışla ilgili daha iyi olurdu sanki.

Evet ancak boğazımda oluşan gıcık, sürekli öksürmem videoyu berbat ederdi. O yüzden bu kayıtlık ses yok. Sonraki sefere. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı