Growth kullanmak boyu uzatır mı?

Kafama göre vurmayacağım zaten bilgi almak istiyorum. Doktor ile nasıl görüşeceğim hangi doktor falan filan hiçbir şey bilmiyorum.

Hocam hemen çocuk endokrinolojisinden randevu al gidiyosun benim boyum kısa böyle böyle anlatıyorsun o sana gerekli testleri yaptırıp söyler ek olarak ne kadar erken giderseniz tedavi imkani daha çok olur.

Profilimdeki mesajlar yerinden gonadotropin hakkında yazdıklarıma bakabilirsin.
Genotropin iğnesi nasıl?

Reis endokrinolojiye al demişssinde ben alamıyorum onun için önce diğer bölümlerin yönlendirmesi lazım diyor pazartesi ortopedi randevum var o ilgilenirmi ben 17 yaşındayım ama günlük neredeyse hiç hareket etmememe rağmen ayaklarımda ve el bileklerimde ağrı var bunun boyla alakası olabilir mi?

Reis endokrinolojiye al demişssinde ben alamıyorum onun için önce diğer bölümlerin yönlendirmesi lazım diyor pazartesi ortopedi randevum var o ilgilenirmi ben 17 yaşındayım ama günlük neredeyse hiç hareket etmememe rağmen ayaklarımda ve el bileklerimde ağrı var bunun boyla alakası olabilir mi?
Muayene edilmeden bir şey söylemek zor, hastanede tanıdık olduğu için direkt endokrinden sıra almıştım

Vermezler zaten endirokinioloji ciddi bir yer bu yüzden gitmek için önce çocuk sağlığı ve hastalıklarından randevu alacaksın oraya gidip derdini anlatcan o seni sevk eder zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı